Alex Bodi, oprit de Poliție în București. Ce s-a întâmplat în prima zi de libertate a afaceristului

Alex Bodi, oprit de Poliție în București. Ce s-a întâmplat în prima zi de libertate a afaceristului
Alex Bodi a fost oprit de Poliție! Ce se întâmplă cu afaceristul?

Alex Bodi a fost oprit de Poliție! Controversatul afacerist se bucura pe atunci de prima sa zi de libertatea. Ce s-a întâmplat cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu și care a fost motivul pentru care a fost tras pe dreapta de oamenii legii?

Aex Bodi, oprit de Poliție în București. Ce s-a întâmplat?

Cunoscutul fost soț al Biancăi Drăgușanu se poate bucura de libertate. Acesta a scăpat de arestul la domiciliu și se poate distra în voie și merge oriunde dorește. Bărbatul a fost recent tras pe dreapta de către Poliția Capitalei pentru a fi testat dacă a consumat droguri ori alcool, arată cancan.ro.

Bărbatul se afla la volanul unei supermașini de lux în valoare de jumătate de milion de euro. Concret, la volanul unui Lamborghini Ursus Mansory Venatus. Chiar în prima sa zi de libertatea bărbatul a tras o fugă în parcul Herăstrău, acolo unde s-a dus să sărbătorească terminarea arestului la domiciliu.

Milionarul desigur că a ales și pentru această dată un restaurant de lux – It Cucina, din Nordul Capitalei, unde își petrec majoritatea vedetelor timpul. Cel din urmă s-a întâlnit cu cele două fiice ale sale și cu doi prieteni foarte apropiați alături de care a luat prânzul.

Întâmplarea a făcut ca Bodi să fie oprit de Poliție la Piața Charles de Gaulle imediat după ce a părăsit locația din zona de Nord. Sursa citată l-a surprins pe bărbat stând de vorbă cu polițiștii de la Rutieră și dând explicații o perioadă.

Afaceristul din Mediaș a fost atunci testat pentru consum de droguri și alcool și i s-au cerut actele mașinii. Toată această „întrevedere” cu oamenii legii a durat nu mai puțin de 15 minute.

„Alex nu se ascunde de nimic. Nu s-a supărat și chiar a considerat că e OK că polițiștii opresc și oameni în mașini puternice. Indiferent de statut, toată lumea este egală”, au declarat surse din anturajul fostului soț al Biancăi.

Decizie recentă în cazul afaceristului

„Alex Bodi a primit vestea cu bărbăţie, dar şi cu oarecare surprindere, întrucât se aştepta la o decizie ceva mai blândă. Bodi va rămâne la vila sa din Voluntari, fără a putea primi anumite vizite şi cu interdicţia de a vorbi despre propriul proces sau despre alte lucruri în legătură cu acesta. De vreo cinci luni tot aşteptăm să apară acele probe video sau scrise care să-mi incrimineze clientul. Pot să vă declar că inclusiv fosta sa soţie, Iulia Sălăgean, nu are depus în dosar vreo plângere penală formulată la adresa lui Alexandru Nicolae Bodi. Ea are doar o declaraţie de martor”
Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI