Alessandra Stoicescu pleacă de la Antena 3 în lacrimi, la propriu. Cine o va înlocui

de: Redacția
30 05. 2019

Alessandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii „100 de minute” de la Antena 3, a moderat, joi, ultima emisiune. Ea a părăsit platoul în lacrimi și va fi înlocuită de o altă realizatoare a postului de televiziune.

Alessandra Stoicescu a anunțat că ediția emisiunii „100 de minute” de joi, de la Antena 3, a fost ultima pe care o moderează. Jurnalista urmează să intre în concediu de maternitate.

Colegii ei i-au organizat și o surpriză.

De ce a părăsit Alessandra Stoicescu platoul în lacrimi

În timpul ultimei sale emisiuni, în timp ce-l intervieva pe Ion Cristoiu, Alessandra Stoicescu a fost întreruptă de directorul editorial al postului,  Mihai Gâdea, dar și de alți colegi, printre care Adrian Ursu, care au intrat în platou şi și-au luat rămas bun.

A fost momentul în care jurnalista a izbucnit în lacrimi și s-a arătat emoționată.

Alessandra Stoicescu a anunţat în luna martie că este însărcinată. Prezentatoarea TV şi soţul ei, Sergiu Constantinescu, vor avea o fetiţă, primul copil al cuplului. Cei doi și-au ales și numele copilului.

El se va naște la finalul lunii iulie sau începutul lui august şi va primi numele Sara Maria. Fetiţa ar urma să fie botezată de cuplul Gabriela Firea – Florentin Pandele, cei care sunt şi naşii de cununie ai Alessandrei şi ai lui Sergiu.

În locul Alessandrei Stoicescu, emisiunea „100 de minute” de la Antena 3 va fi realizată de Cătălina Porumbel.