ALERTĂ. Dublă ameninţare cu bombă în București, la un hotel de 5 stele și la Școala Americană

de: Iorgu Ianusi
01 03. 2019

Ameninţare cu bombă la un hotel de 5 stele din Bucureşti, anunță autoritățile. O persoană neidentificată a sunat şi a anunţat că ar exista o bombă în clădirea Hotelului Sheraton din zona Piața Romană. Turiștii ar putea fi evacuați, spun surse din poliție, cum prevede planul de acțiune în astfel de situații.

SRI şi Poliţia intervin. Se fac procedurile standard în astfel de situații. Cel mai probabil, întregul hotel va fi evacuat.

Surse din poliție spun că o a doua alertă vizează Școala Americană din Otopeni, lângă București.

„Brigada Antitero a SRI și polițiștii efectuează verificări la Hotel Sheraton din Capitală, în urma unui apel la 112, în care s-a anunțat că atât hotelul, cât și Fundația Româno-Americană și Școala Americană vor fi atacate cu rachete.” Serviciul Român de Informații

Știre în actualizare.

UPDATE 17.00 – Este căutat cel care a efectuat apelul 112. Cel mai probabil turiștii din hotel și persoanele aflate în clădirea Școlii americane vor fi evacuate.

UPDATE 16.53 – Polițiștii și Brigada Antitero a SRI se află la Hotelul Sheraton din Capitală. Se fac veriicări.

UPDATE 16.48 – Persoana care a sunat la 112 spunea că Hotelul Sheraton și Școala Americană ar urma să fie atacate cu rachete. S-a luat măsura evacuării celor două obiective.