Alegeri locale 2020. PSD, acuzații grave la adresa lui Marcel Vela: ”Vrea vicierea rezultatului”

Alegeri locale 2020. PSD, acuzații grave la adresa lui Marcel Vela: ”Vrea vicierea rezultatului”
Alegeri locale 2020. PSD, acuzații grave la adresa lui Marcel Vela: ”Vrea vicierea rezultatului”

După ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a ieșit într-o conferință de presă ca să anunțe măsurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democrații l-au acuzat de îndată că acesta ”încalcă legea” și că acțiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor.

Alegeri locale 2020. PSD, acuzații grave la adresa lui Marcel Vela

Amintim că în urmă cu câteva zile, ministrul Marcel Vela anunța că își deleagă atribuțiile în ce privește alegerile locale din 27 septembrie 2020, dat fiind faptul că s-a înscris în competiția electorală, el fiind candidat pe lista PNL la Consiliul Local din Caransebeș.

Astfel, social-democrații spun că ieșirea lui Vela de sâmbătă, pentru a anunța „dispoziții” din calitatea sa de ministru, înseamnă o încălcare a legii din moment ce acesta și-a suspendat atribuțiile pe perioada cât este candidat:

Ce spun social-democrații

„Legea nu există pentru Vela! Când stai prea mult cu interlopii, începi să ai aceleași obiceiuri! Ministrul de Interne trebuia să fie primul care veghează la respectarea legii în privința organizării alegerilor locale de mâine! Vela este însă primul care o încalcă!

Până ieri, când era întrebat, Vela spunea că este candidat la Caraș-Severin și la Caransebeș și că, din acest motiv, s-a și suspendat de la conducerea Comisiei Tehnice pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale. Astăzi, Vela iese și ne vorbește cu mult tupeu și nesimțire tocmai de alegeri! De 10 luni, alegerile și hoția au fost singurele preocupări ale PNL! Este clar că toate acțiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor de mâine! Dar tot mâine românii le vor da o lecție pe care să o țină minte!”, au spus reprezentanții PSD. Contactat însă de G4Media, ministrul Marcel Vela a transmis că nu comentează afirmațiile social-democraților.

Astăzi, 27 septembrie, românii sunt așteptați la vot la alegerile locale. Astfel, peste 18,2 milioane de români sunt așteptați duminică să voteze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI