Alegeri locale 2020. Gabriela Firea aruncă bomba. Ce metodă vor folosi membrii PNL și USR pentru a-i anula voturile

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea aruncă bomba. Ce metodă vor folosi membrii PNL și USR pentru a-i anula voturile
Alegeri locale 2020. Gabriela Firea aruncă bomba. Ce metodă vor folosi membrii PNL și USR din secțiile de votare pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politică cu puțin timp înainte de alegerile locale de duminică. Tot mai multe informații interesante ies la iveală cu scopul de a arunca cu pietre în contracandidați. Lupta este strânsă, însă cel mai puternic va câștiga. Cea mai recentă acuzație vine din partea actualului edil al Capitalei și este îndreptată către partidele PNL și USR.

Ce metodă vor folosi contracandidații pentru a o elimina

Prezentă în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, de la Antena3, Gabriela Firea a vorbit despre acțiunile frauduloase prin care pot fi anulate voturile contracandidaților.

Aceasta a dezvăluit în emisiunea moderată de Mihai Gâdea cum ar fi putut fi învățați membrii partidelor concurente, aflați în secțiile de votare, să anuleze voturile pro Gabriela Firea.

„Am citit şi eu şi am primit indicii că se poate interveni în sensul fraudării alegerilor. Nu cred că instituțiile statului vor face acest lucru, dar, din câte aud şi cred că aud destul de bine, PNL şi USR au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile de votare să anuleze voturile mele, spre exemplu, şi ale celorlalţi candidaţi din partea noastră.

Am primit informaţii că la câteva dintre şedinţe li s-a arătat modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică stampilă din cauciuc, poţi să murdărești buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat.

Această informaţie am primit-o şi sper ca instituţiile statului să verifice până la capăt şi să constate dacă există astfel de încercări de forţare de anulare a voturilor pentru mine şi pentru ceilalţi candidaţi social-democraţi, primari în funcţie în principal”, a spus Gabriela Firea, la Sinteza zilei, potrivit Antena3.ro.

Suma colosală cheltuită de PMB în lupta cu COVID-19

Tot în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, Gabriela Firea a făcut dezvăluiri incendiare despre sumele de bani cheltuite în lupta cu COVID-19. Aceasta a explicat cum au fost motivați să cheltuiască toți banii pentru a combate efectele acestei pandemii, astfel că s-au alocat sume uriașe pentru a acoperi majoritatea nevoilor oamenilor, inclusiv a celor veniți din străinătate.

„Am cheltuit peste 10.000.000 de euro. Ni s-a spus ‘cheltuiți, cheltuiți, cheltuiți, abandonați șantierele, abandonați celelalte obiective, pentru că Guvernul vă va deconta acești bani din surse naționale, bugetul țării și din fonduri europene’. Noi, am crezut pe cuvânt și am făcut toate cheltuielile necesare pentru cele 19 spitale, de asemenea pentru toate persoanele din carantină în București.

Au fost mii de persoane în București venite din toate țările Europei – toate aceste cheltuieli, nu doar doar de cazare, ci și de alimentație, îmbrăcăminte, asistență și sanitară și, de multe ori, psihologică, și îngrijirea copiilor, au fost acoperite de către Primăria Capitalei”, a precizat Gabriela Firea, potrivit antena3.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI