Alegerea unei figuri îți trădează personalitatea: ce spune despre tine

de: Puiu Alexandru
26 08. 2019

Unele teste de personalitate necesită procese complicate pentru ajunge la niște concluzii elaborate. Pe de altă parte, chiar și alegerea unei figuri dintr-un șir poate trăda anumite trăsături.

Fiecare om este diferit în foarte multe feluri, de la pasiuni și afinități, până la aptitudini și sensibilități. Personalitatea unei persoane este foarte complexă. Cu toate acestea, când vine vorba de anumite particularități, ele pot fi destul de ușor identificate, dincolo de emoții, stări de spirit sau o zi proastă.

Un test de personalitate interesante implică alegerea unei figuri dintre cele șase de mai sus. Cea care te atrage cel mai mult sau ți se mai apropiată sufletului tău, trădează o anumită trăsătură de caracter definitorie pentru tine.

Dacă ai ales figura 1, ești o persoană muncitoare, foarte capabilă în domeniul său de activitate. Ai abilități organizatorice deosebite, iar alții apelează la tine pentru ajutor. Calitățile tale de lider sunt foarte bune și ai un talent la adaptare.

În cazul în care ai optat pentru figura 2, s-ar putea să te iei unele lucruri prea în serios. Pentru tine, relațiile de prietenie, cariera și toate celelalte interacțiuni umane sunt foarte relevante. Din păcate, te concentrezi mai multe pe cei din împrejurimi și pe sentimentele lor, decât pe persoana ta. Ai un pic mai multă grijă de tine.

Figura 3 trădează faptul că ești priceput la a realiza lucrurile pe care ți le propui. Din păcate, s-ar putea uneori să intri în anumite probleme, pentru că deși ești capabil de multe, asta nu înseamnă că ar trebui să le faci. Sunt șanse mari să-ți fi făcut câțiva dușmani de-a lungul timpului, dar cei mai mulți sunt geloși pe succesul tău.

Dacă ai fost atras de figura 4, ești o persoană căreia nu-i place să-și asume riscuri. Nu vrei să încerci lucruri noi. Ești conservator și îți place să fii în siguranță, fără surprize. Te încântă teribil să ai un program bine stabilit. Nu te arunci la concluzii pripite, ci vrei de fiecare dată să ai toate datele.

Ești o persoană cu multă imaginație, daci ai optat pentru a figura 5. Mulți oameni vin la tine să-ți ceară sfatul, chiar și dacă nu-l pun în aplicare de fiecare dată. Te pricepi la a-ți acunde emoțiile când trebuie, dar nu te ferești să-ți afișezi sentimentele în momentele dramatice. Ești autentic, creativi și vrei să-i inspiri pe ceilalți.

Afinitatea ta pentru figura 6 înseamnă că ai o personalitate puternică, dar cei care nu cunosc te consideră agresiv. Îți identifică personalitatea adevărată când te stresează sau enervează. Pe de altă parte, tu te concentrezi în permanență pe planul tău, ai scopuri bine definite și nu deviezi de la ele. Nu-ți este rușine să ceri ajutor.