Ai vedere de vultur dacă reuşeşti să vezi instrumentul muzical din imagine. Atenţie, ai doar 4 secunde la dispoziţie!

de: Manolică Anca
05 08. 2023

O nouă provocare ce îți pune la încercare vederea și viteza de reacție face furori în mediul online. Cei care au creat acest test susțin că foarte puțin dintre cei care care acceptă provocarea reușesc să dea răspunsul corect în intervalul de timp dat. Haide să vedem, așadar, dacă reuşeşti să vezi instrumentul muzical din imagine în doar 5 secunde.

Testul verii care îți pune vederea la încercare

Febra testelor de atenție, de IQ sau a iluziilor optice i-a molipsit pe mulți, devenind o rutină zilnică pentru ei. Zi de zi, oameni din toate colțurile lumii acceptă provocarea și încearcă să le rezolve în intervalul de timp stabilit de cei care le-au inventat.

Ele sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber sau de a face o pauză de la stresul cotidian, dar sunt mai ales un antrenament excelent pentru creier. Cele mai multe dintre ele vin să ne pună la mare încercarea, vederea, atenția, logica, puterea de concentrare, imaginația, atenția la detalii, dar și viteza de reacție.

Reuşeşti să vezi instrumentul muzical din imagine în doar patru secunde?

Este dovedit științific faptul că aceste puzzle-uri online îmbunătățesc puterile cognitive, puterea memoriei, capacitatea logică și de observație. În plus, s-a demonstrat că ele îmbunătățesc starea de spirit. Așadar, dacă ai o mai puțin bună și vrei să faci ceva aparte sau, pur și simplu, cauți o modalitate de a te relaxa, atunci un astfel de test poate fi o alegere perfectă.

Citește și: Eşti un geniu dacă găseşti numărul 89 ascuns în imagine. Atenţie, ai doar 15 secunde la dispoziţie!

Cel pe care ți-l propunem astăzi este unul care îți va indica cât de bine stai cu vederea. Cei care acceptă provocarea trebuie să descopere, în doar patru secunde, instrumentul muzical.

Privind rapid această imagine, ar putea părea doar un dreptunghi roz cu un cerc violet în mijloc. Cu toate acestea, în imagine se ascunde un instrument muzical. Dacă ai un ochi ager și abilități vizuale excepționale, ar trebui să poți să îi deslușești misterul.

Test de atenție

Nu este deloc simplu! Această enigmă vizuală necesită multă concentrare și perspectivă. Dacă nu ai reușit să găsești instrumentul muzical, poți verifica soluția în Galeria Foto a articolului.

Citește și: Mută un singur băț pentru a obține operația corectă. Testul de inteligență a devenit viral