Ai privirea ageră dacă vezi repede al doilea elefant din imagine! Testul face furori

de: Ștefan R. Apostol
18 07. 2023

Pentru ziua de azi ne-am propus să vedem dacă ai privirea ageră dacă vezi repede al doilea elefant din imagine. Deși nu circulă de multă vreme pe internet, testul face furori printre internauți. Așa că, acum este momentul să arăți dacă într-adevăr ai sa nu privirea ageră, rezolvând acest test.

Te provocăm la testul face furori pe internet

Există un al doilea elefant în imagine. Îl puteți identifica în 4 secunde? Testează-ți acum abilitățile de observare. Iluziile optice, denumite și iluzii vizuale, sunt provocate de sistemul vizual atunci când percepția noastră asupra realității diferă de realitatea reală.

Iluziile optice sunt ultima modă printre internauți. Acestea sunt imagini halucinante care ascund un obiect ascuns care nu este vizibil cu ochiul liber la prima vedere sau, uneori, obiectul este prezent în fața ochilor noștri, dar nu îl putem vedea din cauza prejudecăților sistemului nostru vizual.

Găsește soluția la: Test IQ pentru cei mai inteligenți oameni. Mută un singur chibrit pentru a rezolva ecuația

Se sugerează că practicarea provocărilor de iluzii optice este foarte benefică pentru îmbunătățirea capacității de atenție și a abilităților de observare. Dacă sunteți un fan al provocărilor de iluzii optice, atunci aceasta vă va plăcea la nebunie.

Poți găsi al doilea elefant în 4 secunde? Ai privirea ageră dacă vezi repede al doilea elefant din imagine

Imaginea din galerie arată niște turiști care încearcă să îmbăieze un elefant. Aceasta este o provocare simplă de iluzie optică care îi prezintă cititorului întrebarea: Unde este al doilea elefant? Limita de timp este de 4 secunde.

Vezi și: Cel mai scurt test IQ din istorie a devenit viral. Doar 7% dintre internauți știu să-l rezolve, are trei întrebări

Este un simplu test al abilităților tale de observație. Ați observat elefantul? Ați reperat elefantul? Dacă da, cât de repede ați reușit să observați al doilea elefant? Credem că cei mai mulți dintre cititorii noștri ar fi putut deja să observe elefantul. În cazul în care unii dintre voi încă se întreabă unde se află, consultați soluția de mai jos.

Soluția la testul face furori pe internet

Dacă nu ai reușit să găsești al doilea elefant, nu mai trebui să cauți, deoarece în a doua imagine din galerie avem noi soluția. Dar, dacă te simți competitiv și vrei să rezolvi singur testul, o poți face fără probleme. Dar, dacă te dai bătut, al doilea elefant poate fi văzut sub forma apei stropite de elefant.

Rezolvă: Cel mai scurt test IQ din istorie a devenit viral. Doar 7% dintre internauți știu să-l rezolve, are trei întrebări

Nu uita să împărtășești acest exercițiu cu cei dragi, prietenii și colegii, astfel încât toată lumea să se bucure de provocare. Dacă mai vrei să rezolvi un alt test, îți recomandăm să încerci iluzia optică pentru genii, sau mai ai o variantă, să rezolvi testul abilităţii. Noi îți urmă oricum baftă!