16 aug. 2022 | 15:57

Ai folosit total greșit până acum bureții de vase. Ce culoare trebuie să aibă ca să curețe bine farfuriile

Utile
Ai folosit total greșit până acum bureții de vase. Ce culoare trebuie să aibă ca să curețe bine farfuriile
Care sunt cei mai buni bureti de vase, de fapt

Deși nu trebuie să ai un doctorat în spălat vase, există o logică în acest obicei de care lumea cam fuge. Fără să știi, faci unele dintre greșelile pe care le vom detalia mai jos. Indiferent dacă ai sau nu mașină de spălat vase, sunt anumite ustensile de bucătărie pe care trebuie să le speli manual. Prin urmare, ține cont de aceste sfaturi pentru ca farfuriile, paharele și tacâmurile tale să arate ca în prima zi. Doar acești bureți sunt indicați.

Trucuri pentru spălatul vaselor

Înainte de a pune vasele murdare în chiuvetă, este esențial să îndepărtezi și să arunci orice resturi rămase lângă gura scurgerii. În caz contrar, mizeria ar putea înfunda canalizarea. Dacă nu ai de gând să le speli în acest moment, sfatul nostru este să toarni puțină apă peste ele, pentru ca mâncarea să nu se usuce. În felul acesta eviți o misiune aproape imposibilă.

Așa îndepărtezi toată murdăria

Cea mai bună modalitate de a îndepărta grăsimea și murdăria de pe vase și tigăi, precum și de a menține paharele curate este să folosești apă fierbinte. În plus, va accelera și uscarea. Totodată, este indicat să închizi robinetul în timpul spălării. Cel mai bine ar fi să cureți cu detergent toate vasele, apoi să le clătești pe toate.

Care este cel mai bun burete de vase. Ai procedat greșit până acum

Multă lume nu acordă importantă bureților de vase. Este foarte importantă culoarea, deoarece unul albastru nu este același cu cel verde. Folosește-l pe primul la curățarea plitei ceramice și pe al doilea pentru vase. De asemenea, buretele albastru mai poate fi utilizat pentru obiectele din sticlă.

Vasele murdare trebuie sortate, doar așa se vor curăța complet. Odată separate, îți recomandăm să începi cu cele mai delicate și mai puțin murdare, lăsându-le pe cele pline de grăsime la urmă. În caz contrar, dacă faci invers, vei transfera murdăria și la celelalte, obținând un rezultat prost. Așadar, începe cu paharele, continuă cu farfuriile, tacâmurile și termină cu oalele și tigăile.

Exces de detergent

Nu folosi prea mult detergent de vase, ci doar necesarul. Mult prea multă spumă te va împiedica să vezi urmele de murdărie rămase. În plus, pot persista reziduurile de săpun care pot altera gustul preparatelor noastre. La următoarea rundă de vase murdare, ține cont de aceste sfaturi prețioase. Vei scuti timp și bani.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro