Aglomerație fără precedent la deschiderea primului magazin Primark din România. Oamenii s-au bătut pe produse

de: Ioana Bucur
15 12. 2022

A fost mobilizare uriașă în rândul amatorilor de cumpărături din Capitală. Deschiderea primului magazin Primark din România a adus o aglomerație fără precedent în centrul comercial din București. Oamenii s-au bătut pe produsele puse la vânzare.

Aglomerație uriașă la deschiderea primului magazin Primark din România

Sute de oameni au vrut să fie primii care trec pragul primului magazin Primark din România. Imaginile surprinse la scurt timp după deschiderea porților par ireale, unii ajungând chiar să se lupte pentru produsele puse la vânzare de retailer-ul de tip „fast fashion” ce tocmai a intrat pe piața de la noi din țară.

Cei care au vrut să fie printre primii oameni din România care fac cumpărături la magazinul Primark din mall ParkLake au așteptat cu nerăbdare momentul marii deschideri, unii au așteptat mai bine de jumătate de oră pentru a putea intra în incintă.

„Mă simt privilegiată să pot fi un early shopper la Primiark Romania. Materialul-vedetă al sezonului (…) pare să fie blănița: găsești colanți cu blăniță pe dinăuntru, dar și pe afară, veste de blană, halate, paltoane, inclusiv niște haine de casă colorate hazliu în care să te îmblănești (îmblănezi?) cu totul, până și bustiere cu blăniță!

E raiul cadourilor acolo, sunt o mulțime de lucrușoare adorabile, la prețuri absolut decente! (…) O chestie foarte interesantă mi se pare și existența cabinelor de probă „de familie”, mai spațioase decât cele obișnuite”, a scris, pe Facebook, unul dintre cei care au fost prezenți la inaugurare.

Programul Primark de sărbători

A fost anunțat și programul magazinului în perioada sărbătorilor de iarnă. Așadar, cei care își doresc să facă shopping și pe ultima sută de metri o vor putea face, astfel:

  • 24 decembrie, Ajunul Crăciunului: 10:00 – 20:00;
  • 25 decembrie, prima zi de Crăciun: închis;
  • 31 decembrie, ultima zi a anului 2022: 10:00 – 19:00;
  • 1 ianuarie, Anul Nou: închis.

La finalul lunii noiembrie, reprezentanții retailerului fast fashion vorbeau despre planurile de extindere în țara noastră și în regiunea Europa de Est.

„Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului.

Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”, Paul Marchant, CEO Primark.