Afacerea românilor care face valuri în Marea Britanie. Cozi uriașe după doar patru zile de la deschidere!

de: Violeta Badea
10 01. 2025

Trei români și-au transformat pasiunea pentru mâncarea italiană într-o afacere care a cucerit rapid localnicii din Bromborough, Marea Britanie. Cafeneaua lor, Dough & Doppio, a devenit în doar patru zile un adevărat magnet pentru clienți. Atmosfera caldă, mâncarea autentică și prețurile accesibile au transformat localul într-un punct de atracție al comunității.

Românii care au cucerit Marea Britanie cu o afacere de succes

Dough & Doppio este rezultatul eforturilor comune ale lui Răzvan, Sebastian și Blanka, soția lui Sebastian. Blanka, cu o experiență de 14 ani în Marea Britanie și o dragoste autentică pentru bucătăria italiană, a fost sufletul proiectului.

Cei trei au reușit să creeze un spațiu care îmbină tradiția italiană cu ospitalitatea românească, oferind un meniu complet, de la pizza crocantă și focaccia proaspătă până la cafea preparată cu măiestrie. Blanka mărturisește că secretul succesului constă în calitatea ireproșabilă a produselor.

”Am lucrat în catering toată viața mea și iubesc mâncarea italiană. Calitatea și gustul sunt esențiale pentru noi. Totul este proaspăt copt zilnic, iar cafeaua noastră este una dintre cele mai bune din Italia,” a spus ea, conform Cancan.

Ei sunt cei trei romani care au dat lovitura in Marea Britanie

Cel mai bun sandviș ”din afara Italiei”

Printre preparatele care au captat atenția clienților se numără un sandviș din oferta cafenelei, pe care mulți l-au numit deja ”cel mai bun din afara Italiei”. Clienții apreciază autenticitatea gusturilor, iar cozi uriașe s-au format încă din primele zile de la deschidere.

”Oamenii sunt înnebuniți după mâncarea noastră. Nu credeam că vom fi atât de populari în primele zile,” a declarat Blanka, entuziasmată de succesul localului.

Atmosfera prietenoasă și designul modern al cafenelei contribuie, de asemenea, la experiența completă oferită celor care le trec pragul.

Citește și Noua afacere în care s-au implicat frații Dedeman. Au dat lovitura cu suma colosală pe care au investit-o în compania din Cluj!

Planuri mari pentru viitor

Deși cafeneaua funcționează momentan între orele 8:30 și 17:00, cei trei antreprenori români au planuri mari. Blanka a dezvăluit că intenționează să extindă programul și să includă un meniu special de seară, axat pe pizza napolitană.

Dough & Doppio a demonstrat că pasiunea, autenticitatea și atenția la detalii pot transforma o idee într-un succes răsunător, chiar și într-o țară străină. Afacerea lor nu doar că face valuri în Bromborough, ci inspiră și alți români să își urmeze visurile.

Citește și Ce profit poți face cu o covrigărie. Afacerea este una foarte bănoasă, are mare succes în România!