13 apr. 2021 | 12:42

Adriana Iliescu, lovitură de grație la 82 de ani. ANAF a luat decizia tristă

Monden
Adriana Iliescu, lovitură de grație la 82 de ani. ANAF a luat decizia tristă
Adriana Iliescu a primit decizia de la ANAF

Adriana Iliescu trăiește clipe grele. Femeia care este cunoscută în România drept cea mai bătrână mamă a primit recent decizia finală din partea ANAF. Ce au hotărât autoritățile cu privire la cazul acesteia?

Adriana Iliescu a primit decizia de la ANAF

Cea mai bătrână mamă din România a pierdut procesul cu ANAF. După un proces lung, autoritățile au decis ca Adriana Iliescu să fie executată de Statul Român. Femeia în vârstă de 82 de ani se află într-o situație disperată, anii trec, iar ea reușește din ce în ce mai greu să-i ofere confort fiicei sale.

Amintim că în luna februarie a acestui an aceasta a contestat un ordin de executare venit din partea Direcției Generale Regionale Publice București, Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice, ulterior contestația fiind depusă în instanță la Judecătoria Bălcești.  Adriana Iliescu deține acolo o moștenire pentru care se luptă deja de mulți ani cu rudele sale și pe care voia să o lase moștenire fiicei după mortea sa.

Verdictul judecătorilor: ”Admite excepţia netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestaţia la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălceşti. Pronunţată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condițiile legii”.

După mai bine de un deceniu în care a căutat să-și ia partea lăsată în urmă de părinți – o parcelă de pământ pe care rudele au vândut-o în 2004 – femeia a dat în judecată partea din familie și noii proprietari. Din păcate, aceasta a pierdut toate procesele după ce s-a stabilit ca atât vânzătorii și cumpărătorii au fost de bună credință și au făcut totul în termeni legali.

Detalii din cazul care a șocat România

„Nu a fost niciodată vorba în acest caz despre un vreun embrion gata conceput, ci despre o fertilizare in vitro, cu materii prime, dacă pot spune aşa, de la donatori voluntari şi absolut necunoscuţi până astăzi. Pe de altă parte, Adriana Iliescu şi-a dorit atât de mult un copil încât ştia enorm de multe lucruri despre ce avea să se întâmple. Putea să dea lecţii, ca orice alt medic aproape. Dar asta nu mă miră, dat fiind faptul că ea a fost profesor universitar de limba română. Adriana Iliescu şi dorinţa ei de a avea un copil au fost întâmpinate cu multe prejudecăţi. Îmi amintesc acea perioadă în care am asistat-o pe parcursul naşterii şi vreau să revin cu precizarea că Eliza este fata sa biologică, fiindcă nu există vreun alt părinte al său pe această lume”
Bogdan Marinescu, medic

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro