Adrian Mutu s-a iubit cu o celebră prezentatoare TV din România. Plătea 15.000 de dolari doar ca să o audă la telefon

de: Andrei Simion
29 07. 2023

Cu mulți ani înainte de a o cunoaște pe cea care astăzi îi este parteneră de viață, Adrian Mutu s-a iubit cu o celebră prezentatoare de televiziune de la Pro TV. Surse din anturajul celor doi au dezvăluit că antrenorul Rapid plătea 15.000 de dolari doar ca să o audă la telefon. Foto

Cu cine s-a iubit Adrian Mutu înainte de Sandra Bachichi

Adrian Mutu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Trăiește o viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Fostul fotbalist se declară împlinit pe toate planurile. Profesional, se poate lăuda cu o carieră strălucită în fotbal. În viața privată, se bucură de o familie fericită, alături de cea de-a treia soție.

Sandra Bachichi este a treia parteneră de viață a lui Adrian Mutu. S-au căsătorit în anul 2016, într-o destinație exotică și mai puțin obișnuită. Ceremonia de semnare a actelor de căsătorie a avut loc pe o plajă din Cuba. După un an, femeia i-a făcut pe fostul fotbalist tătic pentru a patra oară.

Antrenorul Rapidului a trecut de nivelul la care avea fluturași, în relațiile sale. Cu Sandra Bachichi trăiește o iubire aparte. Dragostea pe care Adrian Mutu i-o poartă mamei celui de-al patrulea său copil este extrem de profundă, resimțindu-se inclusiv la nivel mental, după cum chiar el a mărturisit.

Puțini știu, însă, că înainte de a ajunge să o iubească pe Sandra Bachichi, care este ultima femeie din viața lui, Adrian Mutu s-a iubit cu celebră prezentatoare de televiziune din România. Astăzi, și ea este căsătorită cu un avocat, alături de care trăiește o căsnicie liniștită.

Plătea 15.000 de dolari pentru a o auzi pe Monica Dascălu

Despre Monica Dascălu este vorba, prezentatoare de știri de la Pro TV, în vârstă de 45 de ani. Frumoasa blondină s-a căsătorit cu avocatul Mihai Băjenaru în anul 2010, însă chiar înainte de a-l cunoaște pe el s-a iubit cu Adrian Mutu. Nu, nu este o glumă.

La vremea respectivă, surse din anturajul celor două vedete spuneau că antrenorul Rapid făcea sacrificii și pentru a auzi vocea femeii pe care o iubea. Adrian Mutu ar fi plătit facturi în valoare de 15.000 de dolari pentru a vorbi non-stop la telefon cu Monica Dascălu, el fiind în străinătate, potrivit cancan.ro.

Cu toate acestea, se pare că povestea de iubire ce s-ar fi înfiripat între cele două vedete nu avea să dureze, fiindcă la scurt timp au pus capăt legăturii. Nu a trecut mult, iar Monica Dascălu l-a cunoscut pe actualul său partener de viață, cu care s-a căsătorit după câțiva ani de relație.

Prezentatoarea de știri de la Pro TV a mărturisit, într-un interviu mai vechi, că atât ea, cât și soțul ei au rămas la fel ca înainte de căsătorie, care a avut loc foarte natural. Bucuria pe care au resimțit-o la evenimentul respectiv nu s-a stins, potrivit frumoasei blondine.