Adrian Minune pompează sume uriaşe la bugetul statului. Ce impozit plăteşte pentru bolizii de lux pe care îi deţine

Adrian Minune pompează sume uriaşe la bugetul statului. Ce impozit plăteşte pentru bolizii de lux pe care îi deţine
Adrian Minune pompeaza sume uriase la bugetul statului

Manelistul Adrian Minune trece prin momente dificile după ce și-a lovit superba bijuterie pe patru roți, un Ferrari 458 Italia, de culoare albă. Celebrul cântăreț este cunoscut pentru colecția sa impresionantă de mașini de lux, care stârnește invidia tuturor pasionaților de automobile din țară. Ce impozit plăteşte pentru bolizii de lux pe care îi deţine

Adrian Minune pompează sume uriaşe la bugetul statului

Chiar dacă mașinile lui Adrian Minune sunt extraordinar de frumoase, nu oricine își permite să le și întrețină. Un asemenea exemplar superb precum Ferrari-ul 458 Italia necesită o mică avere pentru a putea fi îngrijită cum trebuie.

Aici ne referim, binențeles, la piesele care trebuie schimbate în mod regulat, precum și serviciile precum reviziile, vizitele la service și asigurările care trebuie plătite.

Cu alte cuvinte, impozitul la mașină se calculează în funcție de capacitatea cilindrică a motorului. Așadar, cu cât motorul mașinii este mai puternic, cu atât suma pe care șoferul va fi nevoit să o scoată din buzunar va fi mai mare.

Ce avere plătește Adrian Minune pentru mașinile sale luxoase

De asemenea, impozitul diferă astfel în funcție de model dar și de județul țării. Astfel, constănțenii sau argeșenii plătesc un impozit mai mare la mașină decât românii din Capitală. Adrian Minune scoate din buzunar o adevărată avere pentru a plăti impozitele pentru bolizii săi de lux.

De exemplu, la modelul Ferrari 458 Italia, automobil care a suferit un accident, impozitul este de 7.195 de lei pe an, bolidul având un motor de 4.497 cmc. Faimosul manelist și-a mai cumpărat, acum doi ani, un Lamborghini Aventador Roadster, pentru care a plătit suma colosală de 350.000 de euro. La acea mașină, impozitul anual este de 10.396 lei.

Adrian Minune are o slăbiciune pentru mașinile luxoase de foarte mulți ani, având o colecție impresionantă de bolizi de acest gen. Pasiunea pentru Ferrarri a început acum mult timp.

Cu ceva timp în urmă, manelistul a fost deținătorul unui Ferrari California roșu, pe care, de asemenea, a reușit să-l lovească într-un accident auto. Și pentru această bijuterie pe patru roți, artistul obișnuia să plătească impozit 6.852 lei pe an.

Cu alte cuvinte, Adrian Minune plătește în jur de 30.000 de lei pe an impozit pentru superbele mașini de colecție pe care le deține. Pasiunea aceasta i-a insuflat-o și fiicei sale Karmen, căreia i-a dăruit un Mercedes GLE 63 AMG, cu un motor de 3.982 cmc, pentru care scoate din buzunar „doar” 6.371 lei (impozit pe an).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI