Adrian Alexandrov are probleme cu legea. Ce se întâmplă cu iubitul Elenei Udrea

Adrian Alexandrov are probleme cu legea. Ce se întâmplă cu iubitul Elenei Udrea
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, are probleme cu legea

Nu doar Elena Udrea poartă lupte cu legea, ci și Adrian Alexandrov. Bărbatul va ajunge în fața judecătorilor luna aceasta.

Adrian Alexandrov, probleme cu legea. Iubitul Elenei Udrea va ajunge în fața judecătorilor luna aceasta

Adrian Alexandrov este citat pe data de 25 martie 2021 la Tribunalul Giurgiu într-un proces împotriva Inspectoratului Județean de Poliție, deoarece începe apelul în dosarul în care bărbatul cere anularea procesului verbal prin care a fost lăsat fără permis anul trecut. El a pierdut pe fond.

Iubitul Elenei Udrea a fost surprins de radar circulând cu 152 km/h pe DN5, în dreptul localității Călugăreni, pe o porțiune de drum unde limita maximă legală este de 100 km/h. El se deplasa într-un automobil marca BMW. S-a ales cu permisul suspendat pentru trei luni și o amendă de 1.305 lei. Nu faptul că a fost amendat l-a deranjat pe acesta, ci că a rămas pieton, așa că a invocat în fața judecătorilor că a depășit cu doar 2 km/h limita peste care ți se suspendă permisul. Cei 2 km se află în marja de eroare a aparatului radar.

Nu este la prima astfel de problemă 

În schimb, Poliția a adus în instanță planșe fotografice și înregistrări video din care reiese că Alexandrov a circulat cu viteza respectivă, dar și fișa tehnică a aparatului care atestă că acesta se afla în stare bună de funcționare. Magistrații i-au respins cererea, iar bărbatul a făcut apel.

Cu trei ani în urmă, el a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu amânare pentru că a fost surprins circulând cu mașina, deși avea permisul suspendat. Atunci, Alexandrov declara că a auzit împușcături în fața casei sale și a urcat la volan pentru a merge la un sediu de Poliție pentru a reclama întâmplarea. Argumentul nu a fost luat în serios de oamenii legii.

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare

2 martie a fost o zi decisivă în dosarul de corupție al fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea. Un magistrat al Curții de Apel București a pronunțat câteva dintre sentințe. Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul privind campania din 2009 a lui Traian Băsescu. De asemenea, Ioana Băsescu a fost condamnată la 5 ani de închisoare în același dosar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI