Adina Alberts, atacată fără milă de renumitul medic Emilian Imbri: „Cine este doamna doctor? Un nimeni în lumea medicală”

Adina Alberts, atacată fără milă de renumitul medic Emilian Imbri: „Cine este doamna doctor? Un nimeni în lumea medicală”
Adina Alberts, criticată de Emilian Imbri

Medicul estetician Adina Albert este luată în colimator de Colegiul Medicilor din România, dar și de fostul manager de la „Victor Babeș”, după transmiterea mai multor mesaje menite să dezinformeze populația. În contextul pandmiei de Covid-19, soția lui Viorel Cataramă a încercat din răsputeri să aducă păreri contra cu privire la tratamentele prescrise de medici pacienților.

Medicul Emilian Imbri, atac dur la adresa esteticianului

În urma tuturor părerilor personale pe care nu s-a sfiit să le emită public, medicul estetician Adina Alberts este atactă din toate părțile.

Într-o perioadă extrem de tensionată medical, soția lui Viorel Cataramă apelează la orice mijloc de comunicare pentru a ajunge în atenția publicului, pe care încearcă să-l convingă cu privire la relele tratamente recomandate de medicii specialiști.

Mai mult, medicul estetician transmite  mesaje prin care îi învață pe cetățeni cum să-și ceară drepturile în fața medicilor, inclusiv să le spună acestora cu ce medicament vor să se trateze. În replică, fostul manager de la „Victor Babeș” a tras un semnal de alarmă cu privire la statutul pe care Adina Alberts în are în lumea medicală.

Emilian Imbri a acuzat-o pe soția afaceristului Viorel Cataramă că dorește să instige populația la ură și neîncredere față de medici și autorități.

„Cine sunt eu, în definitiv, un nimeni într-o lume medicală. Și mă supun unor reguli, pentru că numai așa mă pot proteja pe mine ca meseriaș și pe cei pe care îi tratez sau îi îngrijesc. Cine este doamna doctor Alberts? Un nimeni în lumea medicală și își permite să vină să denigreze, să aducă semne de întrebare, să inspire teamă, să inducă teamă. Este cumva vreun expert în farmacologie?”, și-a început renumitul medic atacul la adresa Adinei Alberts.

Dezinformarea populației poate avea efecte foarte grave

Medicul Emilian Imbri a criticat în termeni duri modul în care chirurgul estetician a promovat cu “voce tare” un medicament, mai ales că acesta nu este nici măcar avizat de către Agenția Națională a Medicamentului. Potrivit infecționistului, această abordare este contrară protocoalelor profesiei și responsabilității pe care medicii o au față de cetățeni.

„Eu nu mi-am permis, atât timp cât am fost în activitate să pronunț numele vreunui medicament. Pentru că a pronunța numele unui medicament, indiferent că ești manager sau că ești profesor universitar înseamnă riscul de a induce în populație ideea că acel medicament este singurul care te poate salva și năvala.

Știți foarte bine ce am pățit în primele luni de pandemie când au golit farmaciile de un anumit medicament despre care nici măcar nu au citit prospectul că avea multe contraindicații și producea foarte multe tulburări pe activitate cardiacă și așa mai departe”, a afirmat fostul manager de la ”Victor Babeș”,în cadrul emisiunii ”Legile Puterii”, de la Realitatea PLUS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI