Adevărul neștiut despre relația dintre Andra și Delia. Ce i-au spus amândouă lui Măruță

Adevărul neștiut despre relația dintre Andra și Delia. Ce i-au spus amândouă lui Măruță
Andra și Delia, față în față. Sunt prietene sau rivale?

Andra și Delia sunt două dintre cele mai iubite cântărețe din România. Fiind printre cele mai vechi artiste din industria muzicală românească, au existat tot timpul zvonuri cu privire la rivalitatea dintre cele două.

Adevărul neștiut despre relația dintre Andra și Delia

Acum, Andra a dezvăluit adevărul despre relația ei cu Delia, asta și în contextul în care zvonurile despre rivalitățile dintre ele s-au amplificat de când lucrează la televiziuni concurente.

Ei bine, se pare că Andra a ținut să rezolve acest mister, așa că a fost gazda podcastului Acasă la Măruță, unde a avut-o invitată pe Delia, care a cântat câteva dintre refrenele celor mai celebre piese ale Andrei, în timp ce soția lui Măruță a făcut același lucru cu piesele Deliei.

„Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel – uite prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă. Lumea ne vede de multe ori rivale, competiție”, a spus Andra, dând exemple de alte vedete care sunt văzute ca rivale, cum ar fi Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

Delia și Andra scot piesă împreună?

Alături de ele au fost și soții lor, Cătălin Măruță și Răzvan Munteanu. În podcast, cele două au discutat așa cum ar face-o la o cafea. S-au distrat, le-au pus întrebări și soților și au dezvăluit mai multe lucruri interesante, care vor putea fi văzute atunci când podcastul integral va fi publicat.

Oamenii sunt mai preocupați să alimenteze niște lucruri inexistente. Eu știu ce tragi, știu ce lucrezi, știu ce înseamnă”, a fost replica Deliei din clipul de prezentare a ediției Acasă la Măruță.

Cele două au vorbit, au mâncat, s-au distrat și au cântat. Ba chiar Andra a întrebat-o pe Delia când scot o piesă împreună.

”Când scoatem o piesă noi două?”, a întrebat-o Andra pe Delia.

”Ce frumos se armonizează vocile, bă băiatule, bă!”, a spus Delia în podcastul cu titlul „Andra și Delia au talent și au umor”

Fanii au fost extrem de încântați de idee, așa că le-au rugat pe cele două să colaboreze pe o piesă, pentru că vocile lor sună impecabil împreună, cu toate că abordează stiluri muzicale puțin diferite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI