Adevărul nebănuit despre relația Monicăi Gabor cu miliardarul chinez. Amanta lui Mr. Pink timp de cinci ani. Detalii neștiute. EXCLUSIV

Adevărul nebănuit despre relația Monicăi Gabor cu miliardarul chinez. Amanta lui Mr. Pink timp de cinci ani. Detalii neștiute. EXCLUSIV
Monica Gabor și-a plătit singură chiria

Moni s-a chinuit până a devenit iubita oficială a asiaticului, mai ales că acesta nu s-a grăbit să divorțeze prea repede, deși o asigura că ea e cea pe care o iubește. Monica Gabor s-a reîntors la viața de lux din America, alături de Mr. Pink, cu care s-a împăcat și datorită fiului acestuia, Anthony, care ține foarte mult la vedeta noastră autohtonă.

Amanta lui Mr. Pink timp de cinci ani

Băiatul lui Mr.Pink, în vârstă de zece ani, îi spune deseori mamă, deși aceasta i-a explicat că mama e doar cea care i-a dat viață. Ironia sorții face că Anthony s-a născut fix la începutul relației pe care Monica Gabor o are cu tatăl său, începută pe când afaceristul era căsătorit.

Ei bine, mai puțin cunoscut este faptul că fosta soție a lui Irinel a avut o relație extraconjugală mai bine de cinci ani. Asta pentru că Mr.Pink era căsătorit și avea și doi copii. A divorțat abia în anul 2016, și la scurt timp, fiul său cel mic, Anthony, care locuiește cu el, a cunoscut-o pe Monica.

Monica Gabor l-a primit pe Iri în America abia după divorț

Monica Gabor l-a primit pe Irinel în America, unde acesta a venit însoțit și de Irina, fiica celor doi soți, abia după ce chinezul divorțase oficial. Acesta l-a asigurat la acea vreme, pe fostul soț al Monicăi, de faptul că are intenții serioase cu aceasta, motiv pentru care Irinel și-a dat peste ani acordul ca Irina să se mute în America.

Potrivit apropiaților cuplului, Moni și-a dorit să o cunoască pe fosta soție a lui Mr. Pink, doar că respectiva întâlnire nu a avut loc niciodată. În schimb, asiaticul a vorbit personal cu Irinel Columbeanu, de a cărui vizită și cazare în America el însuși s-a ocupat.

Inel cu valoare de jurământ

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc în luxoasa vilă din Malibu, pe care asiaticul o cumpăra în anul 2014, cu 3,5 milioane de dolari cu Anthony, fiul miliardarului și cu Irina, fiica Monicăi. Cea mai valoroasă bijuterie, din punct de vedere sentimental, pe care Monica a primit-o de la chinez e un superb inel cu diamante.

Nu, nu a fost unul de logodnă, mai ales că pe atunci chinezul încă era însurat, ci unul urmat de o promisiune neașteptată. Imediat după decesul mamei sale, într-un tragic accident, Monica Gabor le-a povestit prietenelor apropiate că iubitul chinez i-a promis că va avea grijă de ea toată viața.

”Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama”, a povestit însăși Monica gabor.

În prezent, vedeta a renunțat la această bijuterie, pe care nu o mai poartă pe deget.

Monica Gabor și-a plătit singură chiria

Monica Gabor s-a mutat împreună cu Mr. Pink doar la câțiva ani de relație. Ea și iubitul chinez s-au cunoscut la cursurile de la școala unde românca își perfecționa engleza. Mult timp, Monica Gabor și-a plătit singură un apartament oarecum modest, din America, locuință care avea doar un living și un dormitor.

Moni închiriase acest apartament și făcea naveta în România, când era solicitată la diverse joburi, de unde de altfel își câștiga banii pentru a putea plăti chiria peste Ocean.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI