Adevărul despre venirea lui Cristi Chivu la Petrolul. Ce a cerut fostul fotbalist, condiția s-a aflat

Adevărul despre venirea lui Cristi Chivu la Petrolul. Ce a cerut fostul fotbalist, condiția s-a aflat

Giovanni Becali dezvăluia în urmă cu câteva zile că o echipă din România i-a făcut o ofertă bună lui Cristi Chivu. Giovanni Becali vorbea atunci despre o echipă foarte bună, însă nu a putut să dea numele său.

Adevărul despre venirea lui Cristi Chivu la Petrolul

Acum s-a aflat și este vorba despre Petrolul Ploiești, care a început deja discuțiile cu Cristi Chivu, dar și cu Adrian Mutu. Cei doi fotbaliști au discutat cu echipa prin intermediul lui Giovanni Becali, iar Cristi Chivu s-a arătat interesat de posibilitatea preluării echipei din divizia B.

În ceea ce privește salariul, antrenorul Inter a venit cu o pretenție cam greu de acceptat. Chivu ar fi cerut 10.000 de euro pe lună, o sumă care sare puțin de oferta făcută de Petrolul.

Giovanni Becali a profitta de ocazie și a alertat cluburile din Italia că fostul jucător a primit o ofertă generoasă. El a pus presiune pe șefii lui Chivu de la Inter ca să îi dea echipa Primavera, scrie Playsport.ro.

Și Mutu e în discuții cu Petrolul

Alți doi antrenori au fost contactați de Petrolul. Este vorba despre Adrian Mutu și Adrian Ursea. Ambii foști jucători ai Petrolul. Mutu a mai fost o dată la un pas de a prelua Petrolul ca antrenor. Acum, el este în discuții cu Federația de Fotbal, nefiind sigur că va continua ca selecțional al U21.

În ceea ce îl privește pe Adrian Ursea, el este antrenor la Nice, în Ligue 1. A avut rezultate excepțional, însă este în continuare doar interimar. El ar înclina totuși să rămână în Ligue 1, până când șefii Nice vor lua o decizie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI