Adevărul despre Survivor România. Alin Chirilă rupe tăcerea și dezvăluie detalii din emisiunea de la PRO TV: „Am crezut că dacă eu dau totul, o să primesc totul”

de: Rosu Ioana
25 04. 2023

Campionul la MMA, Alin Chirilă, a fost eliminat zilele trecute de la Survivor România, însă plecarea lui s-a lăsat cu un mare show. Din păcate, sportivul nu a lăsat loc de bună ziua printre unii colegi, astfel că, înainte să părăsească competiția din Republica Dominicană, sportivul a iscat un scandal de zile mari după ce a intrat în conflict cu un coleg și era la un pas de bătaie. La revenirea acasă, ALin Chirilă a transmis un mesaj în care a povestit ce a însemnat pentru el această experiență.

Alin Chirilă, fascinat de experiența de la Survivor România

În ciuda conflictelor și tensiunile izbucnite între el și colegi, lupătorul MMA a povestit pe pagina sa de Instagram ce a însemnat pentru el experiența din Republica Dominicană, ce i-a plăcut și, mai ales, ce l-a dezamăgit.

Alin Chirilă a rezistat mai bine de trei luni în jungle, însă în ediția difuzată pe 19 aprilie, concurentul a fost eliminat. Înainte de plecarea sa din Survivor România, acesta a intrat în conflict cu Robert Moscalu, colegul lui care l-a numit pe luptătorul MMA „orfan”. Scos din sărite de afirmația nefondată a bărbatului, Alin i-a cerut socoteală într-un mod amenințător, apelând chiar la un limbaj neadecvat.

Deși a pierdut marele premiu de 100.000 euro. Alin Chirilă spune că a rămas impresionat de aventura din jungla dominicană şi nu regretă că a acceptat provocarea de a participa la Survivor România.

„Jungla este frumoasă. Adevărată. Totul din jur este viu și adevărat. Asta mi-a plăcut acolo cel mai mult. Din junglă la viața normală, din tribul Taino în sânul familiei trist, dar bucuros în același timp, nu pot verbaliza amalgamul de emoții pe care l-am trăit, ceea ce știu este că m-am întors cu o altă perspectivă de viață. Trăind fiecare moment la maxim și bucurându-mă de fiecare lucru mărunt pe care nu-l băgam în seamă înainte de această experiență”, a dezvăluit Alin Chirilă, pe contul său de pe Instagram.

Ce a învățat după participarea la Survivor România

Luptătorul de MMA recunoaşte, în schimb, că a avut de înfruntat mai multe tensiuni cu alţi concurenţi de la show-ul difuzat de Pro TV, iar această postură nu a fost pe placul lui, recunoscând că reușește să lege o relație mai puternică și mai sinceră cu animalele.

„Întotdeauna am iubit animalele. Am crescut la țară, așa că am fost înconjurat de ele. Niciodată un animal nu te dezamăgește. Este de ajuns să-i oferi iubire și hrană și te iubește sincer și el. Cu oamenii este mai greu. Nu m-am priceput niciodată să ‘cumpăr‘ oameni. Să mă asociez. Am crezut că dacă eu dau totul o să primesc totul. Nu este așa”, a mai scris Chirilă, pe reţelele de socializare.

ALin Chirilă a ținut să precizeze că după această experiență, viața lui se va schimba cu siguranță în bine, realizând pe parcurusul celor trei luni ce este cu adevărat important în viață.

„Viața merge mai departe. Survivor este o etapă. În mod sigur m-a întărit și mi-a oferit niște lecții. Este bine să ai o pauză în care ești tu cu tine. Fără tehnologie, fără rutină. Înveți să prețuiești multe lucruri care erau insesizabile. Viața, familia, cariera mea au devenit mult mai importante. Dar în alt mod. O să aloc alt timp. Am învățat în Survivor să ard pentru lucrurile cu adevărat importante. Familia! Acolo este puterea mea. Alături de ei o să fiu întotdeauna învingător!”, a fost prima reacţie a lui Alin Chirilă, după ce a părăsit competiţia din Republica Dominicană.

 

Ascultă ce a dezvăluit Alin Chirilă despre experiența Survivor România: