29 nov. 2021 | 15:20

Adevărul despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut toate analizele

Monden
Adevărul despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut toate analizele
Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut analizele lui Liviu Vârciu?

Ce se întâmplă cu Liviu Vârciu? Cunoscutul prezentator de televiziune a ajuns de urgență pe mâna medicilor din cauza unei răceli urâte. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut investigațiile? Fanii artistului sunt surprinși.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu: ce arată analizele vedetei?

Liviu Vârciu a reușit să își îngrijoreze serios fanii în urma anunțului că o răceală îi dă bătăi de cap. Acesta a încercat să se trateze acasă, dar a ajuns în cele din urmă pe mâna medicilor. Prezentatorul de televiziune a fost dus de urgență la spital în urmă cu o zi.

Acesta a acuzat simptome specifice unei răceli puternice, iar când a observat că starea sa se agravează a luat decizia de a cere ajutor de specialitate. Suspiciunea medicilor era că bărbatul se infectase cu COVID-19, dar testele au infirmat temerile cadrelor medicale.

Prezentatorul de TV a fost externat după ce a început să se simtă mai bine, ulterior a revenit pe rețelele de socializare unde le-a povestit internauților exact cum este acum. Cântărețul a reușit să îi liniștească pe toți după ce le-a mărturisit că nu are coronavirus, ci doar o răceală foarte puternică cu care se va mai lupta o vreme de acum încolo.

„Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă”

Analizele făcute în spital au avut un rezultat favorabil și acum actorul a rămas cu o tuse și probleme de respirație. De asemenea, vedeta a mulțumit tuturor celor care îl iubesc pentru mesajele frumoase și încurajările primite după ce a anunțat că nu se simte bine. 

„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.

Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc. M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a povestitLiviu Vârciu pe rețelele de socializare.

„M-a spart…nu-mi mai trece”

Actorul și-a speriat fanii după ce a postat imagini cu el aflându-se pe patul de spital și vizibil afectat de tot ce i se întâmplă. Cel din urmă i-a îndemnat pe internauți să aibă grijă de ei mai ales în această perioadă și să stea pe cât de departe posibil de spitale.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe pagina lui Instagram, în timp ce se afla la camera de gardă.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro