Adevărul despre relația dintre Smiley și fratele său mai mic. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi

Adevărul despre relația dintre Smiley și fratele său mai mic. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi
Adevarul despre relatia dintre Smiley si fratele sau mai mic. Cum se inteleg, de fapt, cei doi

Smiley, pe numele său real Andrei Maria, este un artist talentat, cu foarte mult succes și fani. În plan personal, puțină lume știe că vedeta are un frate mai mic cu șapte ani. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi. Adevărul spus de Smiley.

Adevărul despre relația dintre Smiley și Filip, fratele său mai mic

Deși există o diferență de șapte ani între Andrei și Filip, artistul român dezvăluie că doar în copilărie s-a resimțit că el era fratele mai mare. Smiley își amintește și acum chinul prin care trecea ori de câte ori era nevoit să-l ia pe Filip cu el la joacă, afară. Astăzi, cei doi frați se înțeleg foarte bine și colaborează excelent pe plan profesional.

„Filip este mai mic cu 7 ani decât mine, e o diferență destul de mare de vârstă, astfel că nu aveam, la început, aceleași activități sau același cerc de prieteni. Îmi dădeam ochii peste cap când îmi spunea mama să-l iau și pe el cu mine afară. (râde)

În timp, n-am mai simțit diferența de vârstă mai deloc, doar dragoste, prietenie, grijă, așa cum simți pentru cineva pe care îl iubești de când îl știi. Acum este parte zilnică și din viața mea profesională, sunt foarte importante implicarea și viziunea lui în HaHaHa Production și îi sunt recunoscător pentru felul în care face și vede lucrurile. Am atâta încredere și liniște că-l știu lângă mine și că vâslim împreună la aceeași barcă.”, a dezvăluit Smiley pentru Viva!.

Artistul, despre gândul care îl înfioară

În ceea ce privește relația cu părinții, Smiley îi respectă foarte mult și le mulțumește pentru toate sacrificiile făcute atât pentru el, cât și pentru fratele său mai mic, Filip. Gândul că un membru al familiei lui ar putea păți ceva îl înfioară pe Smiley.

„Îmi amintesc ca ieri ziua în care eram plecat din țară și am vorbit la telefon cu mama, care mi-a povestit ca tocmai trecuse tata printr-o intervenție chirurgicală despre care a preferat să nu-mi spună ca să nu îmi fac griji. Știam că sunt bine amândoi, însă m-a copleșit gândul că li s-ar fi putut întâmpla ceva.

Am avut o avalanșă de sentimente de tot felul, am plâns și singurul lucru care m-a liniștit a fost să pun mâna pe chitară și să cânt ce simt. Atunci s-a născut piesa Confesiune, care și acum mă face să retrăiesc momentele de atunci și să îmi amintesc cât sunt părinții mei de importanți pentru mine și cât de mult mi-i doresc alături cât mai mult timp.”, a mai spus artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI