Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Mirel Rădoi. Ce s-a întâmplat între prezentatoarea de la Antena 1 și selecționer

Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Mirel Rădoi

Cine ar fi crezut că prezentatoarea Chefi la Cuțite și cunoscutul selecționer ar avea amintiri împreună? Care este adevărul din spatele relației dintre Gina Pistol și Mirel Rădoi?

Detalii despre relația dintre Gina Pistol și Mirel Rădoi

Gina Pistol a avut de-a lungul timpului relații cu unii din cei mai doriți bărbați din România, printre care și Mirel Rădoi. Cei doi s-au întâlnit într-un club, iar frumuseșea prezentatoarei de la Asia Express nu l-a putut ține departe pe antrenorul echipei naționale. Aceștia s-au văzut…s-au plăcut, iar mai apoi au decis să-și dea o șansă. Totul s-a întâmplat în anul 2006, perioadă în care Rădoi era burlac, fiind pe atunci jucător la Steaua. Gina Pistol abia se despărțise de Codin Maticiuc, iar când l-a văzut pe actualul antrenor al echipei naționale a decis să-i dea o șansă.

“Vedeta Playboy Gina Pistol a avut o aventura de o noapte cu fotbalistul Mirel Radoi. Cel putin asa sustine revista Star in numarul aparut miercuri pe piata.”, a relatat hotnews.ro pe 18 ianuarie 2006. „Cei doi s-au intalnit in clubul Office din Predeal. Gina Pistol a venit insotita de noua sa achizitie, un barbat chel, cel mai bun prieten al fostului sau iubit Codin, si de o amica a acesteia.”, s-a mai scris despre întâlnire.

Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Mirel Rădoi
Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Mirel Rădoi

Ce s-a întâmplat la sfârșitul serii?

Martorii oculari au susținut că iubita lui Smiley l-a remarcat pe fotbalist și a intrat în vorbă cu el. Rădoi i-a șoptit ceva la ureche Ginei, iar în 10 minute cei doi erau ca și plecați din club. După două ore, amorezii au revenit la petrecere și au început să danseze lasciv. Din păcate, momentul a devenit penibil în scurt timp, petru că Gina venise cu alt bărbat la braț atunci.

„În final, el nu a mai rezistat și i-a ordonat să stea lângă el. După câteva discuții aprinse, Gina și amorezul ei chel au părăsit clubul”, a mai scris sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI