Adevărul despre Reghecampf, amantă și bani, spus de un membru al familiei: ”Murim”

Adevărul despre Reghecampf, amantă și bani, spus de un membru al familiei: ”Murim”
Adevărul despre Reghecampf, amantă și bani

Care este adevărul despre Reghecampf? Showbiz-ul a fost zdruncinat în urma veștii că unul din cele mai discutate cupluri din lumea publică ar divorța. Ce a spus un membru al familiei despre celebrul antrenor?

Care este adevărul despre Laurențiu Reghecampf? Ce se întâmplă în familia acestuia?

Scandal uriaș în schowbiz cu noi protagoniști! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt de această dată vizați de ochiii curioșilor și gurile rele precum s-au obișnuit deja de ani buni. Cei doi formează unul din cele mai iubite și longevive cupluri din lumea publică, dar iată că lucrurile s-ar fi stricat.

Se zvonește deja de foarte multă vreme faptul că cei doi soți nu pot să găsească un drum comun, dar acuzațiile în dreptul acestora au fost cu atât mai grave în urma celor spuse zilele trecute. Laurențiu Reghecampf Jr. a publicat un mesaj foarte dur pe Instagram după ce s-a speculat că ar avea o amantă.

Mezinul familiei a ținut să intervină pentru a-și apăra părintele și pentru a-i curăța imaginea pătată de ultimele scenarii apărute. Au tot existat povești care indicau un posibil divorț, dar de fiecare dată impresara a negat cu vehemență orice speculație.

La fel s-a întâmplat și de această dată unde ar fi intervenit chiar și Poliția, arată cancan.ro. Celebrul antrenor a confirmat ruptura dintre ei, timp în care Ana susține că soțul ei a glumit:

“Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

„… înseamnă că nu mai este tatăl meu!”

”Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte. Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună”
Laurențiu Reghecampf (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI