Adevărul despre Luca, fiul Ioanei Tufaru. Cum arată acum băiețelul în vârstă de 4 ani și jumătate

Adevărul despre Luca, fiul Ioanei Tufaru. Cum arată acum băiețelul în vârstă de 4 ani și jumătate
Fiul Ioanei Tufaru a împlinit 4 ani

Cum arată acum băiețelul Ioanei Tufaru și ce spune aceasta despre acuzațiile de violență asupra fiului său care i se aduc?  Adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luca.

Cum arată fiul Ioanei Tufaru acum?

Băiețelul Ioanei Tufaru are 4 ani și jumătate și se bucură de ultima perioadă până la începerea școlii. Cunoscuta sa mamă susține la fiecare interviu că acesta crește văzând cu ochii, iar anii de când îl are în viața sa parcă trec prea rapid. Fiica Andei Călugăreanu abia s-a descurcat în perioada pandemiei, mai cu seamă că soțul ei a fost inițial în șomaj tehnic, ulterior s-a îmbolnăvit de pneumonie și a ajuns la spital, iar sprijinul moral pe care-l avea era din ce în ce mai scăzut. Cu toate că ambii soți se descurcă mai greu pe partea financiară, micuțul lor le înseninează fiecare zâmbet și îi face să uite de probleme. Cu toate astea, amândoi s-au zbătut să-i facă pe plac și să-i aducă amintiri plăcute, așa că au făcut ei ce au făcut și au ajuns și anul acesta pe litoral preț de câteva zile. Nu cu mult timp în urmă, aceasta a fost implicată într-un spectacol care i-a readus speranța.

„Ioana este tare fericită pentru că face parte din acest spectacol, este vânzătoarea de scrumbii. Nu o să aibă replici, dar o să cânte cu toţii, este un proiect foarte frumos, de care este încântată. Acolo a jucat şi tatăl ei, Dan Tufaru, aşa că toți cei care l-au cunoscut şi l-au îndrăgit au primit-o cu braţele deschise”, au spus surse apropiate de Ioana Tufaru, la momentul respectiv.

Ioana Tufaru și fiul ei
Ioana Tufaru și fiul ei

„Reproşurile la adresa mea nu se mai termină”

„Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt „vaca dracului, puturoasă şi nespălată”, alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social. Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din „Scripcarul pe acoperiş”, la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte. Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mama denaturată şi îmi cresc copilul în mizerie.”
Ioana Tufar