Adevărul despre Kate Middleton. Detaliul care s-a aflat în lupta prințesei cu cancerul

de: Ionuț Vieru
28 05. 2024

Kate Middleton se luptă cu una dintre cele mai grele boli, anunțând că se va retrage din lumina reflectoarelor și de la îndatoririle regale pe parcursul tratamentului împotriva cancerului.

Kate Middleton este văzută „afară” pentru prima dată

Kate Middleton a fost văzută în public alături de familia ei, de mai multe ori în ultimele săptămâni, în timp ce își continuă lupta privată împotriva cancerului.

Prințesa de Wales a dezvăluit că primește tratament pentru boală la începutul acestui an, cerând publicului „ un timp, spațiu și intimitate” în timp ce a terminat cursul de chimioterapie.

Deși forma de cancer nu a fost dezvăluită, Kate Middleton a oferit lumii o perspectivă emoționantă asupra reacției ei la diagnostic, făcând public videoclipul prin care a anunțat că suferă de boala necruțătoare.

Deși nu au existat actualizări oficiale cu privire la starea de sănătate a regalului de atunci, în ultimele săptămâni, Kate Middleton a fost văzută de mai multe ori cu familia ei, potrivit Rebecca English de la MailOnline.

Surse au spus anterior că cuplul a primit ajutor și sprijin de la părinții Prințesei, Carole și Michael Middleton, precum și de la frații ei, Pippa și James.

Cea mai recentă actualizare vine după ce Palatul Kensington a subliniat nevoia de „spațiu și timp” pentru ca prințesa să se recupereze, surse sugerând că nu se va întoarce la datoria regală înainte de toamnă.

Evenimentul regal la care Kate Middleton și-ar dori să participe, dar William se împotrivește

După ce a fost diagnosticată cu cancer, Prințesa nu a mai ieșit în public atât de des. Au existat multe zvonuri despre revenirea ei în spațiul public, dar niciunul nu a fost confirmat de reprezentanții casei regale.

O sursă apropiată a Palatului a declarat presei că prințesa de Wales își dorește să participe la Trooping The Colour, parada aniversară care marchează ziua de naștere a regelui.

Chiar dacă Kate Middleton este hotărâtă să se întoarcă în lumina reflectoarelor pentru acest eveniment regal, soțul ei, Prințul William, se împotrivește, scrie Hindustan Times.

Potrivit acestei surse, Kate așteptă cu nerăbdare să își facă apariția la balcon pentru Trooping the Colour, eveniment care va avea loc pe data de 15 iunie.