Adevărul despre despărţirea Andreei Bălan de Tiberiu Argint. Artista ar fi făcut un scandal monstru. Totul are legătură cu George Burcea (exclusiv)

Adevărul despre despărţirea Andreei Bălan de Tiberiu Argint. Artista ar fi făcut un scandal monstru. Totul are legătură cu George Burcea (exclusiv)
Adevărul despre despărţirea Andreei Bălan de Tiberiu Argint

Care este adevărul despre despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista ar fi făcut un mare scandal, iar totul ar fi avut legătură cu George Burcea.

Adevărul despre despărţirea Andreei Bălan de Tiberiu Argint

Primele zvonuri ale despărțirii Andreei Bălan de  Tiberiu Argint au apărut în urmă cu câteva săptămâni, însă momentan niciunul dintre ei nu le-a confirmat. Chiar și așa, ceea ce i-a pus pe toți pe gânduri a fost faptul că fotografiile de pe conturile lor de socializare în care apar împreună au fost șterse.

Cu toate că s-a vehiculat faptul că tensiunile dintre Andreea și Tiberiu ar fi apărut deoarece vedeta și-ar dori să meargă din nou la altar, aparent ar exista o legătură între relația celor doi și actorul George Burcea, fostul soț ar artistei. Acesta ar fi făcut un mare scandal din cauza unui aspect ce unește relația dintre ea și Tiberiu Argint, și George Burcea.

Andreea a susținut că a făcut pace cu trecutul său, deși divorțul de George Burcea a fost unul cu tensiuni. Iar despărțirea de Tiberiu Argint l-a readus în prim plan pe fostul ei soț. Aparent, tensiunile ar fi început de la câteva fotografii postate de actor în mediul online, în care apare alături de sora lui Tibi, Sonia Argint. Mai exact, cumnata Andreei și actorul au fost surprinși la un eveniment. Iar în relației ce părea una extrem de apropiată cu sora iubitului său, Andreea Bălan s-a supărat teribil pe sora iubitului ei.

Vacanță în Egipt, după despărțirea de Tiberiu Argint

Prin urmare, Andreea ar fi refuzat orice fel de explicație cu privire la evenimentul unde Sonia Argint și George Burcea s-au întâlnit pentru un interviu, iar asta a provocat un scandal monstru în familie. Din păcate, certurile ar fi dus la îndepărtarea lui Tibi, susțin sursele Impact.ro. 

”Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Dar vestea separării celor doi pare cu atât mai neașteptată cu cât cei doi au aniversat un an de relație, în Dubai, iar artista recunoștea că este fericită alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, și chiar a visat la un viitor împreună.

După despărțire, Andreea Bălan a decis să plece într-o vacanță alături de micuțele ei și de mama sa, în Egipt, iar artista s-a fotografiat cu zâmbetul pe buze, semn că a depășit despărțirea de Tiberiu Argint.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI