Adevărul despre clauza de reziliere a lui Ianis Hagi s-a aflat abia acum: ”E mare, nu cât se scrie în presă”

Adevărul despre clauza de reziliere a lui Ianis Hagi s-a aflat abia acum: ”E mare, nu cât se scrie în presă”
Lazio se gândește serios la transferul lui Ianis Hagi

Sevilla și Lazio, conform presei scoțiene, sunt pregătite de negocieri prvind transferul lui Ianis Hagi. Suma a crescut deja la 13 milioane de euro, față de suma inițială. Prețul sabilit, cel puțin declarativ, era de 10 milioane de euro. Numai că există o clauză contractuală despre care s-a scris, dar ar fi mult mai mare.

Lazio se gândește serios la transferul lui Ianis

Lazio caută să-și întinerească echipa în această vară și un nume interesant care a fost asociat cu clubul roman este Ianis Hagi. Atacantul român în vârstă de 22 de ani a fost o parte esențială a echipei Rangers. În afară de Lazio, numele lui Ianis a fost legat și de clubul Sevilla și mai multe cluburi din Premier League.

Întrebarea este acum, ar trebui Lazio să negociere pentru transferul lui Hagi și unde s-ar potrivi cel mai bine în echipă? Hagi a jucat în cea mai mare parte ca extremă dreaptă sub conducerea lui Gerrard în acest sezon.

Tânărul jucător a marcat șase goluri și oferind tot atâtea pase decisive în toate competițiile din acel rol. Românul și-a arătat potențialul de a juca și ca mijlocaș atacant. Au fost momente când a ocupat rolul de aripă stângă atunci când era nevoie, arătând flexibilitatea sa tactică.

Simone Inzaghi a folosit o formație 3-5-2 la echipa din Seria A, în loc de 4-3-3 a lui Gerrard. Ianis Hagi, în vârstă de 22 de ani, ar fi forțat să se îndepărteze de poziția sa preferată. Dacă ar ajunge la Lazio, ar puea juca în schimb ca al doilea atacant în spatele lui Ciro Immobile. Sau în trio-ul din mijlocul terenului din spatele perechii atacante.

Ianis Hagi are o clauză contractuală foarte mare

Dacă Lazio vrea să-l transfere pe Hagi, va trebui să facă celor de la Rangers o ofertă mai convingătoare decât competitorul lor. Probabil că va fi dificil cu Sevilla și cu unele cluburi din Premier League, care monitorizează îndeaproape jucătorul. Evaluat la aproximativ 13 milioane de euro și contractat la Rangers până în 2024, Hagi este un tânăr atacant promițător.

Cu un sezon aproape impecabil, Ianis Hagi a devenit unul din cei mai discutați fotbaliști români în presa internațională. Deocamdată nu există nicio informație clară despre transferul acestuia fie la Sevilla, fie la Lazio. Suma a crescut deja la 13 milioane, oficialii Seviliei anunțând că sunt dispuși să facă oferta.

La fel este și în cazul echipei din Seria A, Lazio. Cu toate astea nu s-a discutat foarte mult despre clauza contractuală pe care tânărul playmaker român o are cu Glasgow. Deși se credea că ar fi una mică, celebrul fost internațional Ilie Dumitrescu a dezvăluit care este realitatea.

„El are o clauză destul de mare. Există posibilitatea să fie plătită, dar e clauza destul de mare, nu ce se vehiculează prin presă, apropo de 10 milioane.

Are clauză mare! Mai mult! E mai mare decât ce se scrie în presă. Nu știu, dar e mai mare decât se scrie în presă.”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

În ultimul meci din Premiership Ianis a reușit obținerea unei lovituri de la 11 metri, ce avea să aducă echipa sa în avantaj. În cele din urmă Rangers avea să câștige cu 3 la 0 în deplasarea de la Livingston, iar cele trei puncte o distanțează și mai mult de a doua clasată, rivala Celtic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI