Adevărul despre amenințările primite de Bianca Drăgușanu. Vedeta a spus totul, abia acum

Bianca Drăgușanu, declarații despre amenințarea primită

Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție în seara de 20 ianuarie. Vedeta a depus plângere după ce ea și fiica ei au fost amenințate. Oamenii legii au demarat cercetări și îi caută pe inculpați. Diva a oferit noi declarații despre întâmplare.

Bianca Drăgușanu, noi declarații după ce a fost amenințată cu moartea. Doi dintre cei trei inculpați au fost depistați de organele judiciare

„Sunt în fața blocului tău! Intru peste tine și peste fiica ta în casă!”, este unul dintre mesajele primite de Bianca Drăgușanu de la un bărbat necunoscut, la doar câteva ore după ce a anunțat că se căsătorește. Vedeta le-a declarat polițiștilor că în ultimele două zile a primit și mai multe apeluri în care a fost amenințată de pe trei numere diferite de telefon.

„A fost amenințat și copilul meu și un individ, sau mai bine spus trei, pentru că am primit trei apeluri telefonice, m-a amenințat că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Bineînțeles că mi-e teamă pentru familia mea. Tocmai am depus plângere penală”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

Speriată că ceva rău i s-ar putea întâmpla fetiței ei, diva a mers la Secția 7 de Poliție din București, în seara celui de-al treilea apel, fiind cel mai înspăimântător, susține blondina. Anchetatorii au demarat imediat verificări pentru a-i identifica pe cei de la care au venit apelurile și mesajele. Oamenii legii au deja indicii despre doi dintre cei trei indivizi.

Întrebată dacă bănuiește pe cineva, vedeta a răspuns: „Nu, o să aflăm în curând, pentru că două dintre telefoane sunt abonamente, nu cartele”. Aceasta nu îl suspectează pe fostul soț, Alex Bodi, care se află în prezent în arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj.

„Al treilea apel m-a speriat cel mai tare”

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu la ”XNS”,  în seara în care a depus plângere.

„A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a completat avocatul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI