Adevărul despărțirii dintre Simona Halep și Darren Cahill. Jucătoarea momentului ar putea să îl angajeze acum

Care este adevărul despărțirii dintre Simona Halep și antrenorul Darren Cahill. Emma Răducanu, jucătoarea momentului, ar putea să îl angajeze, având în vedere că ea și-a concediat antrenorul care a ajutat-o să câștige US Open 2021, pe Andrew Richardson.

Adevărul despărțirii dintre Simona Halep și Darren Cahill

Se pare că ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill s-a produs din mai multe motive, însă principalul ar fi că australianul este nemulțumit de restricțiile de călătorie de care se lovește adesea în circuit ca să fie alături de sportiva noastră, noteză Eurosport.

În plus, Darren Cahill se vedea nevoit să fie departe de familie, un aspect foarte dureros pentru el. Amintim că în 2018, atunci când Simona și Darren au întrerupt colaborarea pentru un an, antrenorul și-a motivat decizia prin faptul că „vrea să stea cât mai aproape de familie”.

Totodată, Darren Cahill ar urma să se implice tot mai mult în proiectele ESPN, urmând să îndeplinească atât rolul de comentator, dar și pe cel de analist.

Simona Halep anunța în urmă cu două zile întreruperea colaborării cu Darren Cahill.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună”, scria Simona Halep pe Facebook.

Și Darren Cahill a reacționat Twitter, la postarea inițială a Simonei Halep:

”Nu, eu îți mulțumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fiu alături de tine în această călătorie incredibilă. Îmi amintesc poza asta (n.r. la Roland Garros) de parcă ar fi fost ieri. Este doar una dintre multele amintiri grozave. Ești o jucătoare extraordinară, dar mai ales o persoană minunată și un prieten adevărat. Toate cele bune, Simo!”, a scris Cahill.

Emma Răducanu l-ar putea angaja pe Darren Cahill

Cât despre Emma Răducanu, jucătoarea momentului, aceasta și-a concediat antrenorul care a ajutat-o să câștige US Open 2021, iar Darren Cahill este acum favorit să devină noul antrenor al britanicei de origine română.

Astfel, Emma Răducanu a fost asaltată cu propuneri de nou antrenor, iar cele mai multe dintre acestea îl vizau pe Darren Cahill, tehnicianul rămas liber de contract:

„Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!”, i-a scris Jaiden Micheal Emmei Răducanu, un om de televiziune britanic.

Însă Emma Răducanu a spus că nu se grăbește să numească un nou antrenor în staff, această decizie urmând să o ia, cel mai probabil, la începutul sezonului următor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI