Adevărata cauză a morții lui Emi Pian. De ce a murit, de fapt, interlopul. Dezvăluiri de ultimă oră

Adevărata cauză a morții lui Emi Pian. De ce a murit, de fapt, interlopul. Dezvăluiri de ultimă oră

S-a aflat adevărata cauza a morții liderului clanului Duduianu. Avocatul familiei a dezvăluit că interlopul nu ar fi murit în urma consumului de droguri sau a unui atac de cord, așa cum se vehicula. Despre ce este vorba, de fapt, aflați în paragrafele următoare.

Care este adevărata cauză a morții lui Emi Pian

Avocatul clanului Duduianu, Cristian Caracoti, a dezvăluit adevăratul motiv al morții lui Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian. Totodată, acesta a ținut să menționeze că nu va avea loc niciun război sau o răzbunare între clanuri. Potrivit lui Caracoti, șeful grupării interlope ar fi decedat în urma loviturilor de cuțit.

„Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune“, a declarat avocatul.

Clanul Duduianu nu își va răzbuna mortul

Totodată, acesta susține că toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori şi nimeni nu a fost acuzat. Mai mult, niciunul dintre cei care îl plâng acum pe Emi Pian nu are intenții de răzbunare.

„Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie“, a declarat Cristian Caracoti.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI