Adelina de la Survivor, atac la adresa Mariei Chițu. „Vezi că o iei razna cu mine!”

Adelina de la Survivor, atac la adresa Mariei Chițu. „Vezi că o iei razna cu mine!”
Adelina de la Survivor, atac la adresa Mariei Chitu

Un nou scandal a răbufnit la Survivor România. După ce au avut parte de un consiliu liniștit, Războinicii au avut parte de anumite tensiuni înapoi în tabără. Maria Chițu și Adelina Damian s-au luat la ceartă, imediat cum s-au întors în camp. Motivul a fost unul extrem de banal, după cum a menționat colegul lor Andrei.

Adelina de la Survivor, atac la adresa Mariei Chițu

Maria a mărturisit că i se pare nedrept ceea ce i se întâmplă Elenei Marin și felul în care coechipierii săi Faimoși intră mereu în conflicte cu ea. Războinica a spus că empatizează cu celebra coregrafă, lucru care a susprins-o pe Adelina, care nu a fost de aceeași păerere.

Bruneta susține că Elena Marin se victmizează și nu se pot pronunța exact la adresa ei, din moment ce nu știu ce se întâmplă, cu adevărat, în tabăra echipei roșii.

Maria: Mă supără nedreptatea de la Faimoși. Zanni joacă foarte mult teatru. E normal să îi iei apărarea cuiva când vezi o nedreptate.

Adelina: Sunt multe tipologii care se pot juca la Survivor, victimizarea este una dintre ele. Ești si tu constientă că ea (n..r – Elena Marin) câteodată se victimizează foarte tare.

Albert: Eu nu înțeleg ce ne consumăm atât pentru Zanni, Sebastian și Faimoșii.

Maria: Toți avem o părere, nu trebuie să mi-o impui pe a ta.

Adelina: Daca tu crezi asta, vezi că o iei razna cu mine, adică în sensul că o termini cu mine.

Maria: Eu nu ți-am zis ție așa ceva, te rog să vorbești frumos cu mine. Sunt de mai mult timp aici decât tine și mi se pare foarte urât să îmi spui asta.

„Eu nu am venit să mă cert aici cu un copil”

Spiritele s-au calmat, până la urmă, iar cele două Războinice nu au mai continuat conflictul. Maria le-a mărturisit lui Albert și Sorin că poate a fost vorba de o neînțegelere între ea și Adelina și că nu vrea să se certe cu a ei colegă.

Pe mine m-a afectat. Mi se par anumite nedreptăți care se fac acolo, am o parere despre cearta dintre Sebastian, Zanni și Ștefan și conflictul dintre Elena și ceilalți colegi. Adelina sigur nu a înțeles la ce mă refer eu, poate nici eu nu am înțeles ce a vrut ea să zică. Nu vreau să ne certam si să se creeze un scandal din treaba asta, a spus Maria la Survivor România.

Pe de altă parte, Adelina i-a spus reporterului de la Survivor că ea nu dorește să intre în conflict cu Maria, pe care o consideră încă un copil.

„Am înțeles că empatizezi cu Elena, cu suferința ei, dar Maria nu s-a uitat la emisiune înainte. S-a supărat că am zis eu că Elena se victimizează. Noi eram așa puțin șocați de părerea Mariei, de zici că era în echipă cu Elena, nu cu noi.

Stai, nu te lua doar de ce vezi în Consiliu, că nu știi cum e ea în camp. Eu nu am venit să mă cert aici cu un copil, nu stau să mă supăr. Mă deranjează doar că a început să țipe la mine.”, a replicat Adelina Damian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI