Adela Popescu, din nou în vacanță. Unde a plecat alături de Radu Vâlcan și de copii

Adela Popescu, din nou în vacanță. Unde a plecat alături de Radu Vâlcan și de copii
Adela Popescu, din nou in vacanta, unde a plecat alaturi de Radu Valcan si de copii

Fericire mare pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cele două vedete o țin numai în relaxare și vacanțe de la începutul anului, spre bucuria lor și a celor doi băieței, Alexandru și Andrei. Frumoasa blondină este cea mai răsfățată mămică, chipeșul ei soț îi face toate poftele posibile. Prezentatorul de la Insula Iubirii și vedeta PRO TV numără săptămânile până când își vor ține cel de-al treilea fiu în brațe.Unde a plecat alături de Radu Vâlcan și de copii. 

Adela Popescu, din nou în vacanță

Și, pentru ca așteptarea să fie mai dulce, Adela Popescu a plecat iar în vacanță, alături de partenerul ei și fiii săi. Cum și-a obișnuit prietenii virtuali să fie la curent cu tot ce mișcă din viața și..burtica ei, actrița a postat fotografii care ar face invidioasă pe orice doamnă sau domnișoară.

După escapada exotică din Maldive, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au bucurat de un sejur în Egipt, de unde au postat câteva imagini menite să le pună un zâmbet pe față internauților. Soare, căldură, liniște, plajă, băuturi răcoritoare și sufletul-pereche alături. Ce îți poți dori mai mult de la o excursie?

„Am culcat doi copii, pe al treilea l-am luat la un ceai…pe terasă. ☺️🤭”,a scris Radu Vâlcan în dreptul imaginii alături de Adela Popescu.

Adela Popescu, mici probleme în sarcină

Deși, până acum, nu a întâmpinat niciun fel de problemă pe parcursul sarcinii, Adela Popescu a mărturisit că nu s-a simțit foarte bine în ultima perioadă.

„Am avut două zile mai grele. Mi-a fost rău, am avut pofte, am simțit ca și cum aș leșina. La nume nu ne-am hotărât nici până în ziua de azi. M-am gândit să fac schema cu visul, să mi se arate în vis. Uite, acum să-ți spun despre pregătiri.

Deja vine mobilierul acasă, pregătirile sunt în toi. Ah, da, am uitat să vă dau o veste. De la primul copil el (n.r. Radu Vâlcan) îmi tot spune că își dorește o dubă. Ne-a venit duba, doar că acum nu știm unde să mai plecăm.

E burta mare, nu mai pot să mă mișc așa. Eu am făcut un calcul despre când vine copilul, să stau o lună după, că nu merge așa. Preconizez să mergem undeva aproape, Turcia, Grecia. Sincer, am stat mult acasă, prea mult. Și dacă e pe copil îl fac cetățean cipriot. Alții îi fac americani, eu îl fac cipriot, ce are?”, a declarat frumoasa blondină la Vorbește lumea, la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI