23 mart. 2023 | 17:44

Adela Popescu a făcut marele anunț. Când revine la Pro TV EXCLUSIV

Știri generale
Adela Popescu a făcut marele anunț. Când revine la Pro TV EXCLUSIV
Adela Popescu a făcut marele anunț. Când revine pe micul ecran. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Adela Popescu și-a luat o pauză mai lungă de pe micul ecran, pentru a-și încărca bateriile după ani buni petrecuți la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, dar și la cel mai recent sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care s-a fimat în Republica Dominicană. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Adela Popescu a făcut marele anunț. Prezentatoarea TV ne-a spus când va reveni pe sticlă, în prezent aflându-se în discuții legate de noul proiect.

Adela Popescu s-a numărat printre celebritățile prezente la Mobu Take – Off Preview, eveniment care anunță Târgul Internațional de Artă București, prima ediție a celui mai mare târg de artă contemporană din România, care va avea loc în perioada 19-28 mai, la Romaero Băneasa. Invitații au putut admira lucrări de artă augmentate virtual, expuse printre aeronave.

„Dacă aș avea mai mult timp, probabil că aș vizita mai multe vernisaje, dar cred că am disponibilitatea de a mă uita la o lucrare, poate fi de orice fel, poate fi o sculptură, poate fi o pictură și să-mi transmită o stare. Adică am capacitatea asta să mă las așa dusă și cred că într-adevăr arta de calitate reușește să transmită stări și atât. Nu neapărat bune. Poate să îți trasmită tot felul: angoasă, bucurie, speranța și trebuie să îți dai libertatea să simți”, ne-a spus fosta prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”.

„Aș fi putut să câștig mai mulți bani, dar atât de multă bucurie îmi dă statul ăsta”

Adela Popescu se bucură din plin de pauza de televiziune pe care și-a luat-o și încă mai are momente în care se stresează să nu cumva să întârzie, întrucât ani întregi a avut emisiune matinală.

„Sincer, nu știu ce îmi e! Îmi venea și să scriu, dar în același timp mi se părea că pare că mă laud așa, dar în niciun caz nu e vorba despre asta. M-am trezit într-o dimineață și se întâmplă destul de des, i-am pregătit pe cei mici, doi dintre ei pleacă la grădiniță și la școală și trebuie îmbrăcați, mâncați, bibiliți, haide, mami, să ieșim la timp. Și, ghici ce am făcut? M-am dus și m-am culcat și am dormit până la 10.30 și asta mi s-a întâmplat de câteva ori. Și când m-am trezit la 10.30, primul gând a fost de stres: aoleu! Și după aceea zic: ia să cobor în living, să-mi fac o cafeluță! Este fantastic!

Da, normal, eu în timpul ăsta aș fi putut să lucrez mai mult, aș fi putut să câștig mai mulți bani, dar atât de multă bucurie îmi dă statul ăsta, încât de ce să o forțezi? Nu știu, mă bucur că am avut curajul să pun așa un pic pe pauză o vreme”, a declarat, pentru Playtech Știri, Adela Popescu.

Adela Popescu a făcut marele anunț: când revine pe micul ecran

Telespectatorii mai au de așteptat până când o vor vedea pe Adela Popescu din nou pe sticlă. Și asta pentru că vedeta va reveni cu un nou proiect în grila de toamnă a Pro TV-ului. Ea s-a hotărât să își prelungească pauza, întrucât nu mai funcționa la capacitate maximă, resimțind din plin oboseala acumulată.

„„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început imediat după „Vorbește lumea”, după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post. Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat”, ne-a mărturisit ea.

Deși se bucură de timpul liber pe care îl petrece împreună cu Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor, Adela își pregătește revenirea.

„Acum sunt tot felul de discuții, cel mai probabil în toamnă, așa discutăm acum, vedem exact ce proiect mi se potrivește, în punctul acesta suntem”, a spus, pentru Playtech Știri, Adela Popescu.

Adela Popescu nu renunță la muzică și actorie

Adela Popescu a pus muzica și actoria în stand by în ultimii ani, când s-a axat pe televiziune, având în vedere că modera cinci zile pe săptămână o emisiune live.

„În perioada asta am discutat despre o piesă compusă de Eneli, este o propunere pe care mi-a făcut-o mai de mult și este o piesă care îmi place foarte mult. Mi-a zis: „Hei, facem piesa! Hai să facem piesa!”. Și ea s-a apucat să lucreze. Sunt în niște discuții pentru un film de lungmetraj și pentru alte proiecte, dar acum sunt discuții”, a precizat ea.

„Nu m-a lăsat sufletul și m-am dus și l-am ajutat!”

Dacă pe vremea în care prezenta emisiunea „Vorbește lumea” nu depășea ora 10.00 seara, în prezent își permite să vadă un film bun și să nu îi pese de ora târzie din noapte, întrucât a doua zi nu are nicio presiune.

„Eu încă mă trezesc de dimineață, încă mă culc seara târziu când vreau. Până acum adormeau copiii la 8.00 – 8.30, pe la 10.00 trebuia să mă culc, pentru că știam că a doua zi trebuie să fiu cu părul spălat, să nu am cearcăne, acum mă prinde 1.00 dimineața, fericită pe canapele, singură, doarme toată casa, extaz nu alta! Mulțumesc, Doamne!

Chiar i-am zis lui Radu: tu nu poți să-i îmbraci pe ăstia mici dimineața? Nu mă mai trezi! Ce-am făcut? Mă culc la ora 1.00, mă trezești la 8.00! Uite, îți pregătesc eu hainele, le pun pentru dimineață pe căprării așa, uite, asta le dai să mănânce, dar nu mă mai trezi!

Azi de dimineață a intrat la mine și zice: „Hai să mă ajuți să-i îmbrac pe ăștia mici!”, pentru că el e mult mai matinal! Hai, mă, iubire, dar tu nu știi? S-a dus și a luat din dulap. Nu m-a lăsat sufletul și m-am dus și l-am ajutat! Dar, da, am cam întins coarda!”, ne-a spus amuzată Adela Popescu, recunoscând că, în sfârșit, își permite să se răsfețe și îi mai pasează lui Radu din sarcinile de zi cu zi.

Video: Daniel Bălan

PlaySport
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Digi24
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Cancan.ro
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu ”Stăpânului Moldovei”
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Capital.ro
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
EVZ.ro
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Adevarul
Drogul violului, cel mai periculos, dă dependență de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil să asistăm la drame uriaşe”
BZI.ro
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Capital.ro
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. În scurt timp îşi arată roadele
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
OALA de 100 de ZILE care face ravagii în Europa. Îți poate rupe COASTELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro