Adela Popescu a făcut anunțul trist la Vorbește Lumea despre soțul ei, Radu Vâlcan. Ce a pățit vedeta

Adela Popescu a făcut anunțul trist la Vorbește Lumea despre soțul ei, Radu Vâlcan. Ce a pățit vedeta
Adela Popescu a facut anuntul trist la Vorbeste Lumea despre sotul ei, Radu Vlcan. Ce a patit vedeta

Informație de ultim moment despre Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii matinale „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Vedeta a făcut un anunț extrem de important în direct despre starea sa de sănătate. Mai mult, a făcut o dezvăluire neașteptată despre soțul ei, Radu Vâlcan.

Ce se întâmplă cu Radu Vâlcan. Adela Popescu a făcut anunțul trist în direct

Adela Popescu anunța la începutul lunii septembrie că are Covid, așa că a intrat în izolare, departe de emisiunea pe care o prezenta la postul de televiziune PRO TV.  De asemenea, și colegul său de platou Shurubel a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. În ediția de luni, 20 septembrie, Adela și Shurubel au intrat în direct, în emisiune, pentru a dezvălui cele mai noi detalii despre starea lor de sănătate. Ce a spus frumoasa blondină despre Radu Vâlcan te va surprinde total!

Shurubel și Adela au COVID. Cum au apărut la TV

Atât Adela Popescu, cât și Shurubel au apărut la TV îmbrăcați în negru, ca o aluzie la situația nefavorabilă în care se află din cauza Covid. Cei doi stau închiși în casă de ceva vreme, în urma infectării cu noul coronavirus (Vezi FOTO în GALERIE).

La un moment dat, Adela l-a întrebat pe Shurubel dacă i-a revenit gustul, de altfel un simptom specific îmbolnăvirii cu virusul Sars-Cov-2. Răspunsul lui Shurubel a fost genial! Acesta a preferat să facă o demonstrație în direct cu un măr. A mușcat din fruct, pentru a vedea dacă are gust sau nu. Din păcate, vedeta încă are probleme cu papilele gustative.

„Nu prea am (n.r. – gust), cred că 20%. Facem un test. Nu, nici azi nu am gust.”, a spus Shurubel.

„Vezi că e foarte posibil ca mărul ală să nu aibă gust. Mie mi s-a întâmplat. Și struguri, și mere, și pere să nu aibă gust deloc.”, a fost reacția Adelei Popescu, care a încercat să-l încurajeze pe colegul ei de platou.

„Nu am timp să mă plictisesc, pentru că a trebuit să aranjez foarte multe mâncăruri în frigider, pe care mi le-a adus mama. Am deja probleme, mi-a mai adus niște brânză. Aveam 10 ouă, pe care nu le mâncasem, mi-a mai adus late 10 ouă. Avem și struguri, e incredibil! Nici nu știu ce să fac cu frigiderul meu.”, a completat Shurubel.

Informație bombă despre soțul Adelei Popescu

Aflată în carantină în propria locuință, Adela Popescu a anunțat că și partenerul ei, Radu Vâlcan, s-a infectat cu coronavirus. Potrivit declarațiilor vedetei TV, soțul acesteia a luat virusul de la ea. Din fericire, starea lui de sănătate este bună deocamdată.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. de două zile, suntem bine totți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Își dai seama, aăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi.”, a mărturisit vedeta TV în direct, la „Vorbește lumea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI