Acuzațiile care vor zgudui showbiz-ul din România. Ce i-ar fi făcut Călin Geambașu propriului copil, împreună cu fosta iubită, Angelica Cadar

Autor: Madalina Moraru - 12:23, 16 dec. 2019

Au fost formulate acuzații foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambașu, fiind suspectat în prezent de către autorități de fapte care îngrozesc. Asta deoarece Călin Geambașu este suspectat alături de fosta lui iubită pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului său copil. De asemenea, detaliile care au ieșit la iveală de curând sunt incredibile, fiind vorba despre un caz ce în mod cert va zgudui showbiz-ul românesc din temelii.

Ce i-ar fi făcut Călin Geambașu propriului copil, împreună cu fosta iubită, Angelica Cadar

Problemele se țin lanț pentru Călin Geambașu, acuzat în prezent de către procurori de fapte cât se poate de grave. Alături de Angelica Cadar, cea care i-a fost parteneră timp de foarte mulți ani, și-ar fi abuzat propriul copil. De aceea ar fi intrat în atenția autorităților, fiind fapte șocante de care nimeni nu l-ar fi bănuit pe cântărețul de 43 de ani.

Acuzațiile care vor zgudui showbiz-ul din România. Ce i-ar fi făcut Călin Geambașu propriului copil, împreună cu fosta iubită, Angelica Cadar
Au fost formulate acuzații foarte grave la adresa lui Călin Geambașu și fosta sa iubită, Angelica Cadar

Totodată, au fost declanșate și anumite cercetări în acest caz, în care Călin Geambașu e acuzat de corupere de minori. Se pare că vizată de autorități este și Angelica Cadar, cea care i-a fost parteneră timp de foarte mulți ani, dar și cea cu care Călin Geambașu s-a luptat prin tribunale, de o perioadă lungă Cu câteva zile în urmă, magistrații de la Judecătoria Buftea au decis respingerea plângerii formulate de fosta iubită a lui Călin Geambașu, dar pe numele celor doi a fost deschisă o anchetă. A fost sesizată și Direcția Generală de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov, care se va ocupa de fiul celor doi, pe nume Davin.

“Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna). Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, a înregistrat la tobe și voce 62 de melodii ale trupei americane 21 Pilots, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”, au dezvăluit apropiații celor doi, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI