Acuzații șocante pentru Ionel Ganea, făcute chiar de fiica lui . Ce s-a întâmplat cu amanta acestuia

Fiica lui Ionel Ganea își atacă tatăl

Fostul internțional Ionel Ganea nu scapă de procese. Fosta lui soție spune că acesta și-a lăsat familia pe drumuri, așa că l-a acționat în intanță pe fostul fotbalist. Femeia solicită în instanță una dintre cele trei case ale fostului fotbalist, în care să trăiască cu copiii ei.

Fiica lui Ionel Ganea își atacă tatăl

În ajutorul Danei Iaru a sărit și fiica sa, Ioana, care nu are delc cuvinte de laudă la adresa tatălui său, pe care îl consideră foarte violent.

“Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… Dar nici ea nu știe. De-a lungul timpului, mereu am fost controlați și oarecum supuși unor temeri față de el.Știu și că în timpul căsniciei lor a și înșelat-o în nenumărate rânduri.

Fiica lui Ionel Ganea își atacă tatăl
Fiica lui Ionel Ganea își atacă tatăl

Amanta lui Ionel Ganea, fotografiată în casă

Într-adevar este o problemă ce îi privește pe ei, dar atât eu, cât și fratele meu am fost foarte afectați de lucrurile care se întâmplau în casă. După ce s-a despărțit mama de el, eu am locuit o perioadă de opt luni cu el și cu băiețelul meu, David, timp în care eu m-am angajat și lipseam câteva zile din săptămână. La un moment dat, primesc o poză cu David și cu o femeie în dormitorul lui. Lucru care m-a deranjat enorm, iar când l-am întrebat ce este cu poza aceea, mi-a răspuns zâmbind «Păi și ce? A vrut și ea să facă o poză…»”, a declarat Ioana pentru cancan.ro.

Acum, mama sa solicită partajul în instanță, după ce a mai cerut fără succes suma de 45.000 de lei și o pensie de 5000 de lei. S-a ales doar cu o mașină, pe care Ionel Ganea spune că nu o merită nici măcar pe aceea, după o căsnicie de 24 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI