Acuzații grave la adresa Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Regina Elisabeta se va înfuria

Meghan Markle si printul Harry

S-au făcut acuzații grave la adresa Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cei doi sunt aspru criticați pentru că nu au renunțat definitiv la familia regală, așa cum anunțau, și că fac în așa fel încât să le fie bine financiar. Li se cere or să fie oameni obișnuiți, ori să facă parte din familia regala a Marii Britanii.

Cel ce vrea dizolvarea Monarhiei în Marea Britanie, acuzații grave la adresa Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce spune Graham Smith

Graham Smith, şeful mişcării care are ca ţel dizolvarea monarhiei britanice, a criticat dur faptul că prințul Harry și Meghan Markle, deși au renunțat la începutul acestui an la familia regală, exploatează în continuare tilurile regale, doar pentru a face bani.

”Încearcă să-și exploateze statutul și titlurile pentru propriul câștig personal din câte văd. Ei trebuie să ia o decizie, să se desprindă complet de Familia Regală sau să rămână cu Familia Regală”, a declarat Graham Smith.

Graham Smith, seful miscării care are ca tel dizolvarea monarhiei britanice
Graham Smith, seful miscării care are ca tel dizolvarea monarhiei britanice

Familia Regală nu trebuie amestecată cu contribuabilii de rând

Acesta susține că familia regală trebuie să se distingă de contribuabilii de rând. ”Familia regală ar trebui să se separe de contribuabil. Trebuie să urmeze exemplul majoritatății oamenilor obișnuiți, muncitori din această țară, și să își croiască propriul drum în viață”, a spus Graham Smith despre prințul Harry și Meghan Markle.

Se spune că Meghan Markle și Prințul Harry își folosesc în continuare titlurile și statutul de familie regală pentru a face tranzacții profitabile pentru ei.”Faptul că au obținut această afacere, nu-mi pot imagina de ce Netflix consideră că este o idee bună, dar dacă asta fac…. Problema este că nu au făcut o pauză curată de la familia regală, vor totuși să beneficieze de statutul lor și titlurile lor de duce și ducesă”, a mai precizat Graham Smith, adăugând că după ce au renunțat la rangurile familiei regale ar fi trebuit să devină cetățeni privați.

Prințul Harry și Meghan Markle spuneau că se vor detașa de Casa Regală

Vom lucra pentru banii noștri, indiferent dacă este vorba de mass-media, film, lucrări de caritate și nu vom mai fi ducele și ducesa sau membrii regali și vom merge doar singuri”, ar fi spus cuplul care a renunțat la casa regală a Angliei.

”Dar ei încearcă să meargă în ambele sensuri. Beneficiază și de statutul și titlurile casei regale. Nu este chiar potrivit”, a mai spus Graham Smith.

Prințul Harry și Meghan Markle, despre parteneriatul cu Netflix

Pe de altă parte, ducele și ducesa de Sussex au declarat că parteneriatul lor cu Netflix le va permite să lumineze cauzele importante din întreaga lume. Într-o declarație, cuplul a spus: ”Viețile noastre, atât separate, cât și ca un cuplu, ne-au permis să înțelegem puterea spiritului uman: curajul, rezistența și nevoia de legătură.

Prin munca noastră cu comunități diverse și mediile lor, aducem lumină asupra cauzelor din întreaga lume. Vom creea conținut care să informeze, dar, de asemenea, să dea speranță. Ca noi părinți, realizarea de programe de inspirație pentru familie este, de asemenea, importantă pentru noi, la fel ca și povestirile puternice printr-un obiectiv adevărat și relatabil”.

Marea Britanie nu dorește dizolvarea Monarhiei

Contrar a ce vrea și urmărește Graham Smith, expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat că majoritatea oamenilor din Marea Britanie vor ca monarhia să rămână așa cum este.

”Deși au existat întotdeauna unele voci care susțin asta, procentul populației care dorește să vadă sfârșitul monarhiei a fost întotdeauna destul de mic. Rămâne încă mic, sunt o minoritate foarte mică de oameni”, a declarat Richard Fitzwilliams.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI