31 iul. 2021 | 22:21

Acuzații grave la adresa lui Salman Khan. Ce înșelăciune majoră ar fi comis iubitul Iuliei Vântur, de fapt

Monden
Acuzații grave la adresa lui Salman Khan. Ce înșelăciune majoră ar fi comis iubitul Iuliei Vântur, de fapt
Acuzatii grave la adresa lui Salman Khan

Clipe îngrozitoare pentru Iulia Vântur și Salman Khan. Celebrul actor de la Bollywood a primit acuzații grave de la un comerciant de bijuterii din India. Ce a pățit partenerul de viață al fostei prezentatoare de la PRO TV. Acum s-a aflat tot adevărul.

Acuzații grave la adresa lui Salman Khan

Salman Khan este protagonistul unui scandal de zile mari în India. Faimosul actor de la Bollywood este acuzat de fraudă și riscă să ispășească o pedeapsă severă. Un comerciant de bijuterii din India i-a adus acuzații grave partenerului de viață al frumoasei Iulia Vântur.

Despre ce este vorba, de fapt? Ei bine, se pare că Salman Khan, sora sa Alvira și alți 7 asociați din fundația „Being Human” deținută de artist, au fost convocați, zilele trecute, la sediul poliției din Chandigarh.

În timp ce Iulia Vântur își aniversa ziua de naștere în România, înconjurată de prietenele cele mai apropiate, distrându-se de mama focului, iubitul ei se confrunta cu probleme legale serioase. Salman Khan este suspectat că ar fi înșelat un comerciant de bijuterii de lux.

Acesta susține că a plătit o sumă considerabilă pentru a se asocia cu brandul celebrului actor indian, iar superstarul ar fi încălcat termenii contractuali ai înțelegerii.

Comerciantul Arun Gupta a declarat, pentru agenția de presă ANI, că a fost vizitat, acum ceva timp, de doi angajați ai lui Salman Khan, care au insistat să deschidă o franciză a brandului „Being Human Jewelry”, prin intermediul căreia actorul va produce mai mulți bani pentru fundația sa.

„Până la urmă ne-am înțeles. Mi-au spus că investiția se ridică la aproximativ 20 de milioane de rupii, adică 226.000 de euro. Au insistat că Salman Khan va veni la inaugurarea magazinului.

Cum l-ar fi înșelat Salman Khan pe un comerciant de bijuterii din India

Cu toate acestea, Gupta susține că a fost înșelat de Salman Khan, de la care nu a mai primit niciun semn de viață. Actorul nu a mai sosit la inaugurarea magazinului, deși comerciantul de bijuterii își respectase partea sa de contract.

După ce am inaugurat showroom-ul, nu am mai primit nici un semn. Ne-au chemat la o întâlnire cu Salman Khan. Ne-am întâlnit iar el mi-a promis personal că se va ține de cuvânt. A trecut un an și jumătate de la acel moment și nu am primit nimic. Salman nu mi-a mai răspuns niciodată la mesaje”, a declarat negustorul Arun Gupta.

Până la momentul respectiv, Salman Khan nu a avut nicio reacție oficială în privința acestui scandal și nici nu s-a prezentat la poliție pentru a lămuri acuzațiile care i-au fost aduse, deși a trecut mai bine de o săptămână.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro