Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan. Ce ar fi făcut impresara. O anchetă a fost demarată deja!

Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan. Ce ar fi făcut impresara. O anchetă a fost demarată deja!
Anamaria Prodan are un băiat de 13 ani, poreclit „Bebeto”, din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul U. Craiova

Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan. Cunoscuta impresară a intrat într-un conflict cu o școală de fotbal din Capitală. Ea a fost acuzată că ar fi încercat să intervină pe lângă antrenorii naționalei U15 în favoarea fiului ei, Laurențiu Reghecampf, poreclit „Bebeto”. Totul s-ar fi petrecut cu prilejul unui trial organizat pe 20 mai. Anamaria Prodan a negat orice acuzație, dar FRF a demarat deja o anchetă pentru a investiga faptele reclamate.

Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan

Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan. Școala de fotbal FC Player 2008 a acuzat-o pe cunoscuta impresară că a încercat să-i convingă pe antrenori să-l convoace pe Laurențiu Reghecampf junior (13 ani) la lotul național U15.

Anamaria Prodan ar fi încercat să-l impună pe „Bebeto”, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul U. Craiova, cu prilejul unei selecții desfășurate în zona București-Ilfov, pe 20 mai.

„Protejați-l pe copil! Ieri (n.r.- 20 mai) a fost o acțiune de selecție (București și Ilfov) în vederea formării lotului echipei naționale a României U15 de anul viitor. Au fost prezenți 34 copii. Unul dintre ei, prezent probabil în teren “datorită” mamei sale (Anamaria Reghecampf), nu a făcut față jocului. Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanță al respectivului eveniment”, au scris cei de la FC Player pe contul lor de Facebook.

Ce ar fi făcut impresara

Anamaria Prodan a negat total acuzațiile ce i-au fost aduse. Agenta de jucători a declarat că totul e doar rodul frustrărilor unor patroni de școli de fotbal. Ea a precizat că „nu-mi împing copilul la națională. Dacă n-are valoare, se va vedea pe teren”.

„Mi se pare jenant, frustrările astea mari ale acestora patroni de școală de fotbal nu au ce căuta între copii. Eu sunt om care face parte din fotbal, așa că m-am oprit, am salutat, am stat 10 minute cât am vorbit cu amicii mei din fotbal despre selecție, ce copii avem buni. La modul asta… ce am putea vinde, de la ce școli.

Nu-mi împing copilul la națională. dacă n-are valoare, se va vedea pe teren. În rest, că „Anamaria Prodan stă pe bancă, iar copilul ei este slab” sunt frustrările unora. Săracii de ei”, a declarat impresara pentru gsp.ro.

O anchetă a fost demarată deja!

Anamaria Prodan a mai precizat că nici măcar nu-l cunoaște pe selecționerul naționalei U15, cu toate că a fost fotografiată stând de vorbă cu acesta în timpul trialului.

„Mi-e milă de părinții care au dus copiii la aceste școli. Să învețe ce? Răutate, frustrare? Dar nu ai ce să ceri. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. M-am obișnuit cu astfel de frustrați, de asta nici nu le dau importanță.

Nici măcar nu-l cunosc pe selecționerul de la U15. Copilul meu are 13 ani și jumătate, crește învingător și mândru de ceea ce este și a învățat de la mama lui.

Nu am cerut nimănui nimic”, a mai adăugat Prodan.

Între timp, FRF a demarat o anchetă prin Departamentul de Integritate al federației, care va investiga acuzațiile. Oricum, Reghecampf jr. nu a fost selectat în lotul U15 în urma acțiunii desfășurate pe 20 mai.

,,Frustrările sunt la un nivel. E normal ca oamenii să se cațere pe numele meu. Eu dau bună ziua tuturor, reprezint un nume în fotbalul românesc și nu o să mă împiedic de un patronel care aruncă în copilul meu.

E jenant să te iei de un copil în condițiile în care trebuie să fii un dascăl pentru cei care plătesc să stea la școala ta. Nu mă interesează ce vorbesc frustrații’, a mai spus ea ,,La Măruță”.