Actualizarea care a schimbat radical modul prin care poți folosi Whatsapp

Actualizarea care a schimbat radical modul prin care poți folosi Whatsapp
acualizarea Whatsapp

In urmă cu aproximativ două săptămâni, WhatsApp a lansat o nouă funcție Cu toate acestea, mulți utilizatori de Internet s-au amuzat la aflarea veștii și i-au amintit că rivalul său, Telegram, a implementat această opțiune cu câțiva ani înainte. Iată despre ce actualizare este vorba și cum a schimbat aceasta modul în care poate fi folosit Whatsapp.

Whatsapp și modul diferit în care poate fi folosit din cauza noii actualizări

Potrivit celor de la entrepreneur.com, în urmă cu aproape două săptămâni utilizatorii WhatsApp au observat că ar putea deja accelera redarea audio-urilor pe care le primesc și au răspuns așa cum știu cel mai bine: cu meme, comentarii sarcastice și multe comparații.

Mii de utilizatori WhatsApp au sărbătorit cu stil noul buton care le va permite să asculte audio până la jumătate din timp. Cu toate acestea, criticii aplicației lui Mark Zuckerberg, în mare parte utilizatori ai Telegramului, au urmărit fanii WhatsApp entuziasmați, subliniind că aplicația avionului de hârtie este mai avansată și oferă mai multe funcții.

Actualizarea Whatsapp disponibilă pentru toți utilizatorii

Un alt punct negativ care a dus la mai multe tachinări este că funcția nu a fost disponibilă pentru toți utilizatorii WhatsApp, în același timp. La început a fost activat doar pentru WhatsApp Web și pe dispozitive cu sistem de operare iOS (iPhone). Utilizatorii Android au mai așteptat aproximativ două săptămâni, deoarece actualizarea a ajuns într-o manieră eșalonată în următoarele două săptămâni.

Cum pot accelera redarea audio pe WhatsApp? După cum am spus, la început s-a putut face doar de pe WhatsApp Web și iPhone, dar de curând este disponibilă și pentru utilizatorii de Android.

Modul de utilizare al actualizării Whatsapp

Când primiți un mesaj vocal, trebuie să apăsați „redare” pentru a începe redarea acestuia. Imediat, fotografia contactului se va schimba într-un număr, pe care trebuie să îl apăsați, astfel încât să apară cele trei opțiuni ale vitezei de redare: 1x (normal), 1,5x și 2x (dublu).

Aplicația va înregistra viteza pe care o alegeți mai frecvent și o va lăsa ca implicită până când utilizatorul o schimbă din nou din redarea fiecărui sunet.

Potrivit livermint.ro, într-o declarație, WhatsApp a spus:

„În aceste zile avem nevoie de toate sfaturile și trucurile de economisire a timpului pe care le putem găsi. Acesta este motivul pentru care mesajele vocale de pe WhatsApp sunt un instrument deosebit de util pentru persoanele cu timp scurt, care fac multitasking sau care au prieteni și familie în diferite fusuri orare.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI