Actrița uitată de milioane de oameni este cea mai bogată din lume. Din ce a făcut averea uriașă

de: Mariana Olteanu
22 06. 2023

Jamie Gertz este una dintre actrițele care a cunoscut succesul. Actrița a jucat în numeroase roluri care i-au adus faima. Printre cele mai mari filme în care aceasta a jucat se numără:  Sixteen Candles ,  The Lost Boys și  Crossroads. Rolurile jucate i-au adus faima și succesul. De-a lungul timpului, aceasta a fost îndrăgită și apreciată de milioane de oameni.Chiar dacă a părăsit lumina reflectoarelor, aceasta nu se poate plânge de bani. Cum a reușit actrița să facă o asmenea avere

Cine este actrița Jamie Gertz?

Jamie Gertz este una dintre cele mai bogate actrițe din lume. Actrița s-a născut pe 28 Octombrie 1965 în Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii. Aceasta este zodia Scorpion. Tatăl ei a fost  constructor, precum și antreprenor. Jamie Gertz are doi frați, Scott Gertz și Michael Gertz. Aceștia locuiesc în suburbia din apropiere a orașului, Glenview.

Actrița a studiat la liceul Maine East. După ce a absolvit liceul, aceasta a decis că este timpul să studieze drama la Universitatea din New York.  Talentul acesteia a fost descoprit de compania lui Norman Lear. Încă de atunci aceasta se remarca prin talentul înnăscut.

Actrița este considerată una dintre fețele principale în anii 80 și 90. Vedeta cochetează cu această lume de la vârste fragede. La 13 ani, aceasta a jucat un rol minor într-un episod al unui serial TV Diff’rent Stroke. Aceasta a debutat în anul 1981 într-un film de comedie, Pe drumul cel bun regizat de către Lee Philips. Un an mai târziu, aceasta joacă în serialul TV din 1982-83 Piețele pătrate. Doi ani mai târziu, Jamie apare în filmul  Șaisprezece lumânări.

Talentul și persevernța acesteia au condus-o pe culmile succesului. Pe lângă cunoscutele filme în care acesta a jucat, actrița se poate mândri și cu rolurile din seriale. În perioada 2012-14, ea a fost una dintre distribuțiile principale într-un serial TV, numit Vecinii.

Ce avere are celebra actriță?

La pachet cu celebritatea vin și banii. Averea sa este estimată la 3 miliarde de dolari. Însă, se pare că averea ei nu provine doar  din munca sa ci și a soțului ei. Din 1998, actrița și-a găsit liniștea în brațele miliardarului Antony Ressler. Din căsătoria lor a rezultat trei copii. De asemenea, cei doi dețin clubul NBA Atlanta Hawks. Totodată, actrița este și  proprietar minoritar al echipei de baseball Milwaukee Brewers.

Citește și: Drama unei celebre actrițe de la Hollywood. Vedeta este bolnavă în fază terminală: ”S-a răspândit la creier”