Actriță celebră din România, diagnosticată cu cancer la sân. Dezvăluiri cutremurătoare, ce a povestit

Actriță celebră din România, diagnosticată cu cancer la sân. Dezvăluiri cutremurătoare, ce a povestit
Ce actriță din România a primit un diagnostic dureros din partea medicilor

O cunoscută actriță din România s-a decis să își deschidă sufletul și să povestească prin ce greutăți a trecut de-a lungul timpului. Aceasta s-a luptat cu foarte multe probleme și primit un diagnostic crunt din partea medicilor: cancer la sân.

Dezvăluiri dureroase. Ce actriță a fost diagnosticată cu cancer la sân

Bianca Brad a fost nevoită să devină o luptătoare după ce viața a încercat-o. În urmă cu 13 ani, aceasta și-a pierdut fetița, inima micuței oprindu-se înainte să vină pe lume. La momentul respectiv, actrița a suferit un șoc și s-a luptat cu depresia.

În urmă cu 6 ani, Bianca Brad a primit o veste dureroasă din partea medicilor. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la sân, dar a preferat să se lupte în tăcere cu boala și să își pună toată încrederea în Dumnezeu, rugându-se să treacă peste această perioadă dificilă din viața ei.

„În urmă cu șase ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă.

Șase ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment!

Șase ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat!”, a zis Bianca Brad, la Prima TV.

„Am fost revoltată”

Bianca Brad a transmis că boala i s-a tras de la un șoc trăit în 2013. La momentul respectiv, soțul ei, Aurel Frățilă, era arestat și extrădat în SUA, confruntându-se cu acuzații de terorism. El a fost eliberat un an mai târziu, însă partenera lui a suferit foarte mult.

De asemenea, cunoscuta actriță a recunoscut că s-a operat în primăvară și nu crede că boala o să revină, mai ales pentru că se încrede în Dumnezeu și consideră că o să fie ferită pe viitor după ce a reușit să treacă peste ultima încercare.

„Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu.

Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița.

În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu.”, a adăugat actrița.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI