Actrița celebră care a rămas însărcinată la 48 de ani, pentru prima dată: ‘Voi avea gemeni’

Actrița celebră care a rămas însărcinată la 48 de ani, pentru prima dată: ‘Voi avea gemeni’
Actrita celebra care a ramas insarcinata la 48 de ani, pentru prima data Voi avea gemeni

Veste extraordinară la Hollywood. Una dintre cele mai populare actrițe din Cetatea Filmului a anunțat că este însărcinată la vârsta de 48 de ani. Frumoasa șatenă va avea gemeni, iar ea și soțul ei sunt extrem de încântați de faptul că li se va mări familia. Actrița premiată cu Oscar este în culmea fericirii. Despre cine este vorba.

Hilary Swank, gravidă pentru prima dată la 48 de ani

Hilary Swank urmează să fie mamă pentru prima dată. Actrița laureată cu Oscar este însărcinată la 48 de ani, iar ea și soțul ei, antrenorul  Philip Schneider, au făcut marele anunț la Good Morning America, spunând:

„Acesta este ceea ce mi-am dorit de mult timp și următorul lucru este că voi fi mamă. Și nu voi avea doar un copil, ci doi. Nu-mi vine să cred”, a spus celebra actriță, adăugând că a fost atât de uşurată că a putut să vorbească în sfârşit despre asta. „Este atât de frumos să poți vorbi despre asta și să împărtășești vestea.”

Cum și-a ascuns actrița burtica de gravidă

Vedeta din Alaska Daily a dezvăluit, de asemenea, că ai săi colegi de echipă din serial nu știau că este însărcinată, deși este posibil să fi avut o anumită înclinație că ceva s-ar fi schimbat la actriță în ultimele luni.

„Nu spui timp de 12 săptămâni dintr-un anumit motiv. Dar atunci, de exemplu, crești și folosești mult baia și mănânci mult. Sunt sigur că au existat conversații și, când mă întorc pe platou, oamenii vor spune: „Oh, totul are sens acum”.

Starul din Million Dollar Baby a dezvăluit felul în care și-a ascuns sarcina pe platoul de filmare. Hilary Swank și-ar fi tăiat o pereche de pantaloni care nu se mai potrivesc și a reușit să acopere burtica, punând o jachetă peste ea.

„Continuitatea a fost de genul „Asta nu se potrivește. Și eu zic: „Oh, știi, este în regulă, va funcționa.” Și ei spun „Nu, nu se potrivește.” Și eu zic: „Oh, cred că este O.K. Cred că o putem face să funcționeze.” Și ea a spus: „Ei bine, ești producător executiv, așa că poți face ce vrei, dar asta nu funcționează.” Am fost ca, „Doamne, am pentru a putea spune oamenilor în curând.”

Citește și Penelope Cruz, pictorial de senzaţie la 48 de ani. Actriţa îşi etalează decolteul care a făcut-o celebră. Foto