Actriţa celebră care a ajuns să locuiască în rulote. A dus o viaţă plină de lux, dar totul s-a schimbat. Nu o recunoşti

de: Corina Oprea
10 08. 2023

Succesul este trecător și asta o simt pe pielea lor o mulțime de oameni. O actriță celebră se confruntă cu o astfel de situație, după ce a ajuns să locuiască în rulote și moteluri. Deși a avut o casă de milioane de dolari, acum a pierdut tot și a dat uitării viața de lux.

De la lux, direct în rulote și moteluri

O actriță de mare renume a rămas pe străzi, după ce problemele financiare și cele în căsnicie au început să apară. Deși înainte se lăfăia într-o locuință de 165 de milioane de dolari, ce semăna mai mult cu un castel, acum stă cu cei doi copii în moteluri și într-o rulotă.

Este vorba despre Tori Spelling, care a fost surprinsă într-un camping de rulote din California. După ce a stat la un motel de 100 de dolari pe noapte, acum și-a luat cei șase copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani și s-au mutat în rulotă.

A fost surprinsă în timp ce descărca bagaje și a lăsat impresia că se va instala acolo pentru o bună perioadă de timp. Au pus haine la uscat, și-au amplasat mese și scaune și apoi actrița din „Beverly Hills, 90210” și fiica ei cea mare au mers la supermarket.

Luna trecută, Tori Spelling mărturisea că a fost nevoită să plece din casa ei pentru că era prea mult mucegai. Nu a adus, însă, vorba despre soțul ei, care ar fi tot mai absent.

Actrița are probleme în căsnicie

Tori Spelling a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor și lucrurile nu ar merge prea bine. Mariajul cu Dean McDermott ar fi ajuns la final, iar marele actor nu a mai fost văzut în compania familiei lui.

Citeste și: Ce mai face astăzi Magda Catone, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Actrița iubită de milioane de români, dată de gol de propriul fiu

Dean McDermott a anunțat divorțul de Tori Spelling printr-o postare pe rețelele de socializare, pe care, ulterior, a șters-o. Niciunul dintre ei nu a mai vorbit despre acest aspect, dar nici nu au mai fost surprinși împreună.

“Dean vrea 100% să iasă din acest mariaj. A șters postarea pentru că i-a cerut Tori, dar își face bagajele și este 100% serios în legătură cu asta. Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”, a declarat o sursă apropiată pentru People.

Actorul ar avea să se mute din căminul conjugal cât mai repede, pe motiv că nu mai suportă situația, dar nu ar avea o situație financiară prea bună. Așteaptă să găsească un apartament în care să se mute și imediat ce găsește o va părăsi pe soție.