Actorul din România care a ratat șansa vieții în serialul Las Fierbinți: „Am fost arogant, eram plin de bani acum”

de: Andrei Simion
10 06. 2023

A fost distribuit încă din primul sezon al serialului de comedie, însă nu a continuat să apară pe micile ecrane de la Pro TV. Află în rândurile de mai jos cine este actorul din România care a ratat șansa vieții în serialul Las Fierbinți. A recunoscut că a fost vina lui: „Am fost arogant, eram plin de bani acum”. FOTO

Actorul din România care a ratat șansa vieții în serialul Las Fierbinți

Serialul de comedie „Las Fierbinți”, al cărui scenariu a fost conturat de către Dragoș Buliga și Mugur Mihăescu, este unul dintre cele mai cunoscute programe difuzate pe micile ecrane de către Pro TV, încă din anul 2012. Acțiunea se desfășoară într-un sat numit „Fierbinți”, iar povestea urmărește viața locuitorilor și evenimentele comice care au loc în teritoriu.

Personajele serialului reprezintă figuri excentrice și colorate, precum primarul Vasile, polițistul Giani, Bobiță, șeful Dorel, Firicel și alții. Fiecare episod al programului televizat prezintă situații amuzante și povești pline de umor, care vizează personajele amintite și nu numai.

În România, serialul „Las Fierbinți” a ajuns să aibă un număr mare de fani, datorită umorului și a personajelor memorabile interpretate și de nume importante din domeniul actoricesc. Programul televizat a fost apreciat și în cadrul a diverse festivaluri și competiții pentru modul în care abordează situațiile sociale și politice.

După cum am precizat, în „Las Fierbinți” joacă nume cunoscute din țara noastră. Amintim doar de Maia Morgenstern, Pavel Bartoș, Horațiu Mălăele, Mihai Bobonete. Bineînțeles, în timp, în funcție de evoluția evenimentelor, actorii s-au schimbat. Există cineva, însă, care regretă că a ratat șansa vieții în serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV.

„Am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept”

Este vorba despre actorul Iulian Postelnicu, care a fost distribuit în programul televizat chiar din primul sezon. L-a interpretat pe profesorul Doru. Din nefericire, după primul sezon a fost dat afară. Vedeta a recunoscut, în podcastul #FaceOFF, unde a vorbit despre cariera sa, că evenimentul a avut loc din vina lui.

Iulian Postelnicu a mărturisit că a fost dat afară din „Las Fierbinți” din cauză că l-a luat gura pe dinainte și a fost destul de arogant. Actorul regretă că nu a știut cum să gestioneze situația, precizând că ar fi fost plin de bani dacă lucrurile nu ar fi evoluat în mod negativ din vina sa.

„Am intrat şi în „Las Fierbinţi”, de unde am şi ieşit repede, după primul sezon, din vina mea. Regret, da, pentru eram plin de bani acuma… Era o ramură foarte bună asta…

Eu regret că am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept. Pentru că n-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor şi m-am apucat eu să vorbesc că „Nu e, dom’ne, ce trebuie”, că „Nu e bine”. Nu e vorba despre libertate, Dragoş oferă libertate de exprimare. E vorba de un soi de aroganţă pe care am manifestat-o”, a declarat actorul Iulian Postelnicu, pentru sursa citată.