Actorul de la Bollywood care i-a luat fața lui Salman Khan. Ce reușită majoră a bifat acum

de: Iulia Statie
29 09. 2021

Un actor de la Bollywood a dat lovitura! Acesta a reușit să semneze un contract uriaș cu o companie extrem de cunoscută, așa că o să își rotunjească veniturile. Fanii săi s-au bucurat enorm în momentul în care acesta și-a promovat noua colaborare.

Reușită pentru Shak Rukh Khan. Ce contract a obținut

În ultimele zile, Shah Rukh Khan s-a aflat în centrul atenției. Superstarul a lansat mai multe videoclip-uri care dezvăluiau că acesta o să își facă debutul pe o platformă populară de streaming, anume Disney + Hotstar, semn că acesta a pus mâna pe un contract foarte bănos.

De asemenea, unul dintre videoclip-uri a fost distribuit în mediul online chiar și de un mare actor de la Bollywood, cunoscutul Salman Khan. Acesta și-a dorit să își promoveze prietenul, așa că mulți fani au reacționat imediat și s-au bucurat nespus în momentul în care au observat gestul starului.

Salman Khan și-a arătat sprijinul față de Shak Rukh Khan

Salman Khan și-a arătat susținerea față de noul proiect al amicului său, semn că relația lor a intrat pe un făgaș natural, spre deliciul fanilor care urmăresc fiecare mișcare pe care o fac starurile de la Bollywood. De-a lungul anilor, admiratorii lor au făcut multe speculații cu privire la relația pe care o au cei doi.

S-a zvonit că Shak Rukh Khan și Salman Khan nu ar avea o legătură chiar așa de apropiată, ba chiar că aceștia și-ar purta ranchiună, potrivit zeenews.india.com. Totuși, ei au vrut mereu să dovedească contrariul, așa că au fost surprinși des împreună și s-au susținut în noile proiecte.

Ținând cont că aceștia sunt unii dintre cei mai longevivi și cunoscuți actori de la Bollywood, mulți au crezut că relația lor s-a răcit în timp și rivalitatea i-a făcut să se îndepărteze unul de celălalt, dar se pare că Salman Khan a decis să îl sprijine pe Shak Rukh Khan și de această dată!

Cum a reușit Iulia Vântur să ajungă pe culmile succesului în India

În timp ce Salman Khan are parte de mult succes în India, iubita lui, frumoasa Iulia Vântur, se bucură de atenție din partea fanilor. Aceasta are parte de multe reușite pe plan profesional, așa că a povestit cum a reușit să câștige inimile locuitorilor pentru totdeauna.

„Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașca de prieteni şi m-au rugat să cânt o piesă în română.

Am ales colindul ” La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1.”, a spus Iulia Vântur la Sinteza Zilei.