Actorul care a ajuns reporter la Survivor România 2022. A făcut parte din echipa ‘Trăsniților’

Un fost actor din serialul Trăsniții de la Prima Tv a ajuns reporter la Survivor România. Inițial, el își dorea să participe în calitate de concurent la competiția din Republica Dominicană, doar că, uneori, planurile de acasă nu se potrivesc întotdeauna cu cele din târg. A ajuns, așadar, să fie reporter la cea mai urmărită emisiune în momentul de față.

Cine este reporterul Survivor

Andrei Onofrei este fost actor în serialul Trăsniții. El a apărut la preselecții pentru că își dorea să facă parte din eperiența Survivor.

 „M-am înscris ca și concurent, am fost la casting și am ajuns reporter. Cam așa a fost. Este super mișto experiență pentru că practic trăiești cu ei zi de zi. Acum momentan este ok, nu e așa cald, însă mai spre vară va fi mai nasol din câte am auzit”, a spus tânărul pentru click.ro.

Producătorul Trăsniții , Grig Chiroiu, a povestit despre serialul în care a jucat și Andrei Onofrei.

„Era Paliu, agent sub acoperire, un tip foarte de treabă, foarte muncitor cu care am colaborat foarte multă vreme pentru serialul Trăsniții. Sper să se descurce acolo”,, a spus producătorul serialului.

A fost reporter la mai multe posturi tv

Andrei este și scenarist și a jucat în diferite piese de teatru, dar a fost și reporter la mai multe emisiuni de televiziune.

O premieră la Survivor Romania 2022 este că Zanni, câștigătorul ultimului sezon, va prezenta emisiunea online Survivor: Extrashow.

”Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, spune Zanni, prezentatorul ”Survivor: Extrashow”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI