Actorii din Las Fierbinți beau la filmări? Dezvăluiri din culisele celui mai popular serial din România. ”Ziua de filmare se face 4 zile”

Actorii din Las Fierbinți beau la filmări?

Serialul de comedie ”Las Fierbinți” reproduce viața la țară, România pitorească, munca și comedia neaoșă. Cu personaje care se relaxează la bar după ce muncesc pe câmp sau prin gospodării, fanii serialul se întreabă deseori dacă se bea sau nu la filmările din Fierbinți. Cu lămuriri, legătura la Firicel.

Actorii din Las Fierbinți beau la filmări?

Până nu de mult, Fierbinți era un oraș uitat de lume. Acum, de când se vorbește despre el la televizor, traiul localnicilor a început să se schimbă, grație unor personaje precum Bobiță, Celentano sau Firicel. Nu degeaba sunt ei în frunte, căci mulți preferă serialul pentru a-i revedea pe ei o dată și încă o dată, toți interpretându-și rolul nemaipomenit.

Actorii din Las Fierbinți beau la filmări? Dezvăluiri din culisele celui mai popular serial din România. ”Ziua de filmare se face 4 zile”
Dezvăluiri din culisele celui mai popular serial din România

De altfel, ei nu sunt legați doar de întâmplările prin care au trecut împreună, ci și prin băutură, licoarea la care apelează atunci când le este greu. Bobiță este patronul crâșmei locale, Las Fierbinți, și trece drept un sătean cumsecade. În pofida aerului hâtru, este ferm și hotărât, oricând cu o replică inteligentă pe buze.

”Se poate bea…”

Firicel a lu’ Cimpoaie, familist convins, care ține la nevasta lui, dar și la nevestele celorlați, dă fuga la bar când e de muncă. Celentano, cel din urmă, care ar putea fi cel dintâi, are în minte planuri geniale, pe care, în final, și le îneacă în alcool. Așadar, cum cei trei sunt prieteni cu licorile, unul făcând bani din ea, alții uitând de supărări cu ajutorul ei, fanii serialului s-au întrebat dacă se bea sau nu la filmări pentru ca scenele să iasă atât de bine.

”Sunt oameni care chiar cred că noi bem țuică pe bune. Cum să se bea? Se poate bea o dată și de la al doilea…la revedere. Ziua de filmare se face 4 zile”, a spus, ajutat de ironii, Cuzin Toma interpretul lui Firicel, invitat în emisiunea lui Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI