Actorii din Las Fierbinți, anunț uriaș pentru fani. Ce decizie a luat PRO TV

de: Stan Nicu
12 06. 2020

Actorii din Las Fierbinți au făcut marele anunț. Filmările serialului de la PRO TV au fost reluate, după ce acestea fusesră sistate din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, pe 10 iunie, toată echipa s-a reunit în orăşelul Fierbinţi din Ialomiţa. Actorii s-au bucurat de revedere şi au sărbătorit revenirea pe platourile de filmare cu câteva fotografii.

Actorii din Las Fierbinți au făcut marele anunț. Ce decizie a luat PRO TV

La trei luni de la sistarea filmărilor, echipa serialului Las Fierbinți s-a reunit din nou. Pe 10 iunie, PRO TV a reluat filmările la celebrul serial, pe platourile de filmare fiind prezenți o mare parte dintre actorii din serial. Noul sezon ce se filmează acum va fi difuzat la PRO TV din toamna acestui an.

Toma Cuzin, alias Firicel, a postat primele fotografii cu Adrian Văncică (43 de ani) alias Celentano şi Mirela Oprişor (47 de ani) – Aspirina, într-o pauză de la filmări. De asemenea, Aspirina a publicat şi ea câteva imagini dintr-o pauză de la filmări alături de colegele ei Anca Dumitra (32 de ani) care o interpretează pe Geanina şi Ecaterina Tugulea, 37 de ani, ce joacă rolul Dalidei în serial.

Dalida a mâncat cireșe din livadă. Sursa foto: click.ro

Fetele din Las Fierbinși au mâncat cireșe din livadă

Acestea din urmă au mâncat şi cireşe într-o pauză şi toată lumea a povestit că le era dor de filmări şi revedere. Şi Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiţă din Las Fierbinți, s-a bucurat că au reânceput filmările.

Mihai Bobonete este însă cu gândul la aniversarea de duminică, zi în care va împlini 40 de ani. Cu această ocazie, actorul va organiza pe Facebook o strângere de fonduri.

Filmările pentru Las Fierbinți au fost oprite de epidemia de coronavirus

Ecaterina Ladin şi-a invitat colegele la casa socrilor ei din Moldova, care şi-au cumpărat o casă înainte de pandemie în oraşul Fierbinţi. După ce au scăpat de hainele de la filmări, Dalida le-a arătat colegelor sale grădina şi le-a invitat la cules de cireşe.

Astfel, fetele din Las Fierbinți s-au delectat cu fructele dulci şi nu au ratat ocazia de a face fotografii în livadă. Filmările sezonului 17 al producţiei Las Fierbinți au fost oprite în primăvară, din cauya epidemiei de coronavirus.